امروز: شنبه 4 بهمن 1399 - 21:54 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا سیاسی

در پیام به کنفرانس وحدت اسلامی؛

رئیس مجلس: اگر دست‌های اختلاف‌برانگیز کوتاه شود، 1.5میلیارد مسلمان حامی هم خواهند بود

رئیس مجلس: اگر دست‌های اختلاف‌برانگیز کوتاه شود، 1.5میلیارد مسلمان حامی هم خواهند بود

در بین مسلمانان، گروهی اندک، اعم از اهل سنّت و شیعه، بدون درک مصالح اسلام و مسلمین بر طبلِ تفرقه می‌­کوبند که هر دو جریان باید محکوم شوند

10/29/2020 11:15:06 AM
10/29/2020 11:15:06 AM
پنج‌شنبه 8 آبان 1399 - 11:15
قالیباف: از این فاجعه بهت‌زده‌ام

تهران (پانا) - رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که هرگونه نامهربانی و جسارت به ساحتِ نورانیِ پیامبر عظیم‌¬الشأن اسلام و کتاب آسمانیِ قرآن کریم، اهانت به جمیع انبیاء و کتب آسمانی است تاکید کرد: هر فرد و جریانی که مرتکب این گستاخی شود بهره و حظی از فهم دین، اخلاق، معنویت و انسانیت نبرده است.

به گزارش روابط عمومی مجلی، محمدباقر قالیباف در این پیام ضبط شده که در جریان سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی صبح امروز منتشر شد، ضمن تبریک ولادت با سعادت پیامبر اعظم و گرامیداشت مناسبت بزرگ و ارزشمند هفته وحدت تاکید کرد: امیدوارم با تکیه بر سیره رسول­اکرم (ص) و توسل بر کتاب بزرگ آسمانی، قرآن ­کریم، به وحدت و همدلی کامل امّت اسلامی و در جهت عبور از مشکلات و چالش‌­های متعدد امروزی دست یابیم.

وی هفته وحدت را نماد همبستگی امت اسلامی دانست و گفت: وحدت مسلمین و اخوت اسلامی، یکی از اصول اساسی و بنیادین اسلام به شمار می‌رود. تمسک به سیره و سنّت پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) و قرآن کریم، بزرگ­ترین مایه وحدت در همه ادوار اسلامی بوده و رسالت فرازمانی و فرامکانی آن حضرت، نویدی امید­بخش برای نجات بشریت است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که بی ­تردید، لبیک ­گویی عملی به دعوت پیامبر ختمی مرتبت­(ص) ثمره‌­ای جز وحدت، همگرایی و انسجام امت اسلامی نخواهد داشت، افزود: هرگونه نامهربانی و جسارت به ساحتِ نورانیِ پیامبر عظیم‌­الشأن اسلام و کتاب آسمانیِ قرآن کریم، اهانت به جمیع انبیاء و کتب آسمانی است و هر فرد و جریانی که مرتکب این گستاخی شود بهره و حظی از فهم دین، اخلاق، معنویت و انسانیت نبرده است.

قالیباف با تاکید بر این که باور داریم مشترکات امت اسلامی به قدری زیاد است که هیچ بهانه‌­ای برای تفرقه و تنازع باقی نمی‌­ماند در بیان بخشی از این اشتراکات تصریح کرد: از جمله آنکه، قدس شریف به عنوان اولین قبله‌­گاه مسلمانان و سومین حرمِ شریف اسلامی، یکی از مؤلفه‌­های وحدت بخش جهان اسلام است، مؤلفه­‌ای که هویت و اعتبارِ فلسطین و مسلمانان جهان با آن تعریف و سنجش می­‌شود.

وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: مسأله فلسطین همچنان مسأله اول جهان اسلام و حمایت از آرمان فلسطین و قدس شریف، پیوند­ دهنده بین مسلمانان سراسر عالم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی عادی سازی های ننگین روابط با رژیم صهیونیستی در منطقه تاکید کرد: هرچند اکنون شاهد تلاش­‌هایی در گوشه‌­ای از جهان اسلام هستیم که وحدت مسلمانان و امت اسلامی را نشانه گرفته است و متأسفانه برخی اندک از حاکمان کشورهای اسلامی با پشت کردن به محور وحدت جهان اسلام و عادی‌­سازی روابط با رژیم جعلی، تروریست و غاصب صهیونیستی، پایه‌­گذار تفرقه در بین امت اسلامی شده‌­اند. حاکمان این کشورها بدانند و آگاه باشند که عادی­‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دیری نخواهد پایید و لکهِ ننگ آن در تاریخ به نام آنان نزد ملت­‌های مسلمان و آزاده جهان، باقی خواهد ماند.

وی خاطرنشان کرد: در جهان متلاطم کنونی، مسلمانان بیش از پیش به جای جنگ، ناامنی، درگیری، تنازع، واگرایی و تفرقه، نیاز مبرم به صلح، آرامش، امنیت، رفاه، همیاری، تفاهم، همگرایی، همبستگی و حرکتِ شتابان به سوی «احیای تمدن نوین اسلامی» دارند.

وی با بیان که در مسیر وحدت اسلامی علاوه بر درک و پیروی از آیات، روایات، سیره پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع)، نگاهی به سلوک علمای بصیر و روشن ­ضمیر در تاریخ معاصر به خوبی بیانگر سعی و مجاهدت روشنگرانه آنان برای تحکیم وحدت است به برخی از چهره های شاخص این مهم اشاره کرد و گفت: کافی است صفحاتی از زندگی عالمان برجسته‌­ای چون سید جما‌ل‌الدین اسدآبادی، سید قطب، شیخ محمد عبده، آیت‌­الله بروجردی، کاشف‌­الغطاء، شیخ محمد غزالی، محمد جواد مغنیه، امام موسی صدر، شیخ محمود شلتوت، امام خمینی (رض) و سیره و ندای وحدت آفرین مقام معظم رهبری حضرت آیت­‌الله خامنه­‌ای را ورق بزنیم تا در ضرورت وجود وحدت ذره­‌ای تردید به خود راه ندهیم.

قالیباف همچنین با تاکید بر این که وحدت­ نظر در جریان و شریان اصلی و اساسی اسلام هیچگونه منافاتی با اختلاف نظر بین دیدگاه‌های مختلف ندارد تصریح کرد: وحدت نظر موجب «وحدت حقیقی» می­‌شود. جمهوری اسلامی ایران، این مهم را به دقت دنبال کرده است. هرچند این هدف مهم، در ادوار مختلف، آماج حملات تکفیری­‌ها و داعشی مسلک­‌ها قرار گرفته است.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همان­طور که افراطیون تکفیری به ویژه در دهه اخیر به دروغ، به نام اسلام، عامل نزاع و درگیری در منطقه بوده­‌اند، در بین مسلمانان، گروهی اندک، اعم از اهل سنّت و شیعه، بدون درک مصالح اسلام و مسلمین بر طبلِ تفرقه می‌­کوبند که هر دو جریان باید محکوم شوند. ما بر این باوریم که اگر دست­‌های اختلاف برانگیز در جهان اسلام، کوتاه شود، بیش از 5/1 میلیارد مسلمان نه تنها مشکلی با یکدیگر نخواهند داشت بلکه حامی و پشتیبان هم خواهند بود.

وی با بیان این که انقلاب اسلامی و امام راحل عظیم­‌الشأن از ابتدا، منادی وحدت بودند و امام خامنه‌­ای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هم «تقریب مذاهب و وحدت اسلامی» را یک راهبرد همیشگی و نه یک تاکتیک مقطعی می‌­دانند تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران با اعتقاد راسخ و افتخار، الگویی از تفاهم، زندگی مسالمت‌­آمیز و همراه با احترام بین پیروان مذاهب اسلامی را جلوه‌­گر ساخته و علی‌رغم تلاش بنگاه‌­های تفرقه‌­افکن و کینه‌پراکن، زندگی مسالمت­‌آ‌میز و مودّت‌­آمیز ادیان و مذاهب مختلف در جمهوری اسلامی ایران، این حقیقت را اثبات می­‌کند که می­‌توان وحدت را از حرف و سخن در محافل محدود، در میان توده­‌های مردم، به منصه ظهور رساند.

وی در بخش دیگری از این پیام ویدئویی با بیان که امروز، جهان با ویروس منحوس کووید-19 دست و پنجه نرم می­‌کند گفت: همه به خوبی می‌­دانیم که بحرانِ کرونا، صرفاً یک مسأله بهداشتی نیست، بلکه بحرانی‌ معنادار و دارای دلالت­‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است و چالش‌­های متعددی برای کشورها و ملت‌­ها ایجاد کرده است. معضل کرونا از جمله عرصه­‌هایی است که مسلمانان برای مقابله جدّی با آن، به همیاری و همبستگی نیاز دارند.

قالیباف تاکید کرد: باور دارم که ما می‌­توانیم تهدید کرونا را به فرصتی برای همکاری و اتحاد جوامع اسلامی تبدیل کنیم. جمهوری اسلامی ایران با همدلی مردم، از این آزمونِ سخت، سرافرازانه در حال عبور است و اقدامات ارزنده و مؤثری در طی 8 ماه گذشته به رغم تحریم­‌های ظالمانه حاکمان خودسر آمریکا انجام داده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: کاخ سفید با اعمال تحریم­‌های دارویی و عدم حمایت از ملت­‌ها در این بحران، عملاً ثابت کرد که در زمان بحران­‌های جمعی نیز به فکر منافع خود و بدون توجه به مشکلات سایر کشورها است. فراتر از این، دولت پر مدعای آمریکا در ماجرای کرونا ضعف مدیریتی خود را به نمایش گذاشت و با بیش از 220 هزار تلفات، رکوددار مرگ و میر ناشی از کووید-19 در جهان شد. اعتراضات مردمی ناشی از مشکلات اقتصادی از جمله بیکاری و واکنش به تبعیض نژادی، دلایل آشکاری بر وجود نژاد­پرستی سیستماتیک در جامعه آمریکا است.

رئیس مجلس شوای اسلامی افزود: انتظار می‌­رود در سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی که اکنون شاهد افتتاحیه آن می‌‌باشیم بر اولویت آزادسازی قدس شریف، قبله اول مسلمین جهان و تشکیل دولت واحد فلسطینی در سراسر این سرزمین تاریخی به پایتختی قدس شریف تأکید شود.

وی تاکید کرد: قطعاً عادی­‌سازی روابط چند کشور معدودِ عربی با رژیم صهیونیستی، ضمن اینکه خیانتِ آشکار به آرمانِ فلسطین است، تأثیری در ارادهِ مقاومت و مردم اصیل فلسطین برای احقاق حقوق خود، ندارد.

قالیباف با اشاره به سرعت، گستره و شیبِ تند تحولات جهانی تاکید کرد: از علماء، نخبگان و اندیشمندانِ جهان اسلام انتظار می­رود ضمن آگاه­سازیِ همه­‌جانبه نسل جوان، در حوزه اندیشه مکتب ناب اسلامِ عزیز، با استفاده از همه ظرفیت­‌ها ازجمله فرصتِ فضای ­مجازی، نقش مؤثر خود را در وحدت و همبستگی مسلمانان و همه ادیان الهی در جهت صلح، امنیت و رفاه کشورهای اسلامی بیش از پیش ایفا نمایند.

وی درپایان این پیام ویدئویی خاطرنشان کرد: شایسته است برای مقابله با ویروس منحوس کرونا و در جهت کمک به کشورهای اسلامی، نسبت به ایجاد سازوکاری جدید، عملی و کارآمد، در چارچوب توصیه­‌های این کنفرانس وحدت­‌بخش، اقدام نمائیم. سخن خود را با این کلام مقام معظم رهبری به پایان می برم که «جمهوری اسلامی ایران از بن دندان معتقد به اتحاد اسلامی است، اتحاد اسلامی به معنای همدلی ملت­‌ها و همکاری دولت­‌ها است.»

قالیباف رئیس مجلس کنفرانس وحدت اسلامی عادی سازی روابط پیامبر اکرم
اخبار مرتبط
  • وحدت؛ الزامات و آسیب‌ها

  • پزشک معالج: کرونای رئیس مجلس، خفیف است

  • روحانی جویای وضعیت بیماری و درمان قالیباف شد

  • واکنش یک فعال سیاسی اصولگرا به ابتلای رئیس مجلس به کرونا

  • رئیس مجلس به کرونا مبتلا شد

  • روزنامه جمهوری اسلامی: وظیفه قالیباف محکوم کردن هتاکی است، نه خرج کردن از رهبری

  • طرح تأمین کالاهای اساسی به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع شد

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • زمان برگزاری اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی در بستر «شاد»

  • ابراهیم اثباتی درگذشت

  • ویژه دانش‌آموزان؛ جدول زمانی مدرسه تلویزیونی چهارم بهمن

  • واکنش حاجی میرزایی در برابر توهین صدا و سیما به رئیس جمهور

  • هدیه ویژه AFC برای استقلالی‌ها؛ سهمیه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا تغییر کرد

  • افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در کشور؛ حال ۴۱۳۴ بیمار وخیم است

  • آخرین وضعیت مهرداد میناوند در آی‌سی یو

  • صفحه اول روزنامه‌های صبح روز ‌‌شنبه 4 بهمن 99

  • جدول زمانی مدرسه تلویزیونی پنجم بهمن

  • بازدید معاونت پیشگیری کشوراز اولین مرکز اقامتی، بهبودی معتادین متجاهر(زخم باز) در کشور در ورامین

  • شناسایی 6207 بیمار جدید کرونایی؛ حال 4106 بیمار وخیم است

  • دستور حاجی میرزایی برای بررسی آتش سوزی کانکس فرهنگیان در دزفول

  • حضور معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان و روسای ادارات داخلی این حوزه در تربت جام

  • صدرنشینی برای تیمی که سال‌ها نتوانسته هوادارانش را شاد کند، قابل قبول است

  • شناسایی سرنخ‌های ژنتیکی که در بروز ذات‌الریه و شدت گرفتن کووید-۱۹ نقش دارند

  • عامل شهادت افسر راهنمایی و رانندگی در روانسر بازداشت شد

  • اطلاعیه مهم باشگاه استقلال درباره کلاهبرداری با نام این تیم

  • حریق گسترده در یک کارگاه تزیینات خودرو

  • توسعه روابط تجاری ایران و ارمنستان

  • واکنش رئیس مجلس شورای اسلامی به برخورد یک نماینده با مأمور راهور

  • ساخت ۱۰۰ هزار مسکن ملی برای محرومان

  • فوت مرد جوان در پی سقوط به چاله آسانسور در پاسداران

  • قرارداد طراحی و ساخت ۵ فروند شناور راهنمابر فولادی امضا شد

  • بسیاری از خانواده‌های کارگری زیرخط فقر یا در مرز خط

  • آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار شب عید از ۱۰ اسفندماه

  • لزوم ایجاد شاخص های قابل اندازه گیری از بهره‌وری

  • دیدار مدیر کل هنرهای تجسمی از گالری‌های تهران

  • جزئیات سفر وزیر اقتصاد ارمنستان به تهران

  • کودکان از پشت پنجره قرنطینه شهر را چطور می بینند؟

  • طوفان شن یک بوژی قطار زاهدان - کرمان را از خط خارج کرد

  • جایگزینی ۴۵۰۰ شناور دریایی فرسوده با تولیدات داخلی

  • افزایش قیمت مرغ و شکر غیرقانونی است

  • مرغ داران طیور خود را بیمه نکنند، سوختشان قطع می‌شود

  • تأسیس دانشکده تخصصی بندری و دریایی در دانشگاه علم و صنعت

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم