امروز: شنبه 4 بهمن 1399 - 05:21 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا استانها زنجان

استاندار زنجان تاکید کرد؛

قیمت ماسک نباید بیشتر از 1300 تومان باشد

قیمت ماسک نباید بیشتر از 1300 تومان باشد

9/21/2020 6:04:00 PM
9/21/2020 6:04:00 PM
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 18:04
قیمت ماسک نباید بیشتر از 1300 تومان باشد

زنجان (پانا) - استاندار زنجان گفت: باید با مدیریت بهینه، توزیع ماسک در فروشگاههای بزرگ با قیمت هزار تومان و ارزان در اختیار مردم قرار می گیرد.

فتح اله حقیقی در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان، اظهار داشت: در زمان حاضر سلامت مردم در اولویت قرار دارد و در صورت بی‌توجهی به این مهم مشکلات عدیده‌ای به وجود خواهد آمد.

استاندار زنجان گفت: با گذشت هفت ماه از شیوع ویروس کرونا و با وجود پیگیری های لازم از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی جهت قطع زنجیره انتقال این ویروس، نتیجه چندان ملموس نیست، هر چند کارها در این زمینه طراحی خوبی دارد اما آنگونه که باید شکل عملیاتی ندارد و بی توجهی ها به افزایش شمار مبتلایان منتهی می شود.

وی با اشاره به افزایش شمار مبتلایان در شهرستان ایجرود، تاکید کرد: متاسفانه اقدامات در راستای کاهش پیشگیری از کرونا نتیجه بخش نبوده که به فرماندار این شهر اعلام می شود در صورت رعایت نشدن پروتکل های بهداشتی از سوی مغازه داران نسبت به پلمپ آنها اقدام شود.

نماینده عالی دولت در استان اضافه نمود: ورود ماسک به زنجان ممنوع است چرا که این استان مازاد تولید این وسیله بهداشتی را دارد و در این خصوص باید با مدیریت بهینه، توزیع ماسک در فروشگاههای بزرگ و تعاونی های فرهنگیان به قیمت هزار تومان و بصورت آسان و ارزان در اختیار مردم قرار می گیرد.

حقیقی با تاکید بر اینکه هیچ داروخانه‌ای حق فروش ماسک به قیمت بالاتر از یکهزار و ۳۰۰ تومان را ندارد، افزود: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به عموم مردم در قالب انعکاس شکایات و تخلفات احتمالی از طریق کانال های ارتباطی می تواند بسیار نتیجه بخش باشد.

وی در ارتباط با بازدیدهای انجام گرفته از مدارس برخی شهرهای استان نیز گفت: این موضوع قابل پذیرش نیست که با وجود افزایش تولید ماسک، این اقلام ضروری در ابهر کمتر در اختیار گروه‌های هدف قرار گرفته و این درحالی است که یک سوم تولیدات اقلام بهداشتی استان در این شهر انجام می گیرد.

استاندار زنجان ادامه داد: متاسفانه به دلیل عدم مدیریت مناسب، ماسک با قیمت بالا در اختیار گروه‌های هدف قرار گرفته که در این خصوص با اعطای تسهیلات، توزیع اقلام بهداشتی در فروشگاه فرهنگیان با هدف دسترسی راحت تر مدارس و معلمان و خانواده ها به این اقلام انجام شود.

مقام عالی استان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت وفاق ملی برای شکست کرونا تاکید کرد و گفت: اگر می خواهیم از کرونا پیشگیری کنیم و تعداد مبتلایان و بستریها در بیمارستانها کاهش یابد باید همانند هشتم محرم با همدلی عمل کنیم.

وی افزود: مدیران و فرمانداران استان نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل های اعلام شده، در شهرستانها توجه جدی و بیش از گذشته حساسیت های لازم را داشته باشند و بصورت عملیاتی وارد میدان شوند.

استاندار زنجان ادامه داد: وظایف و فعالیت های لازم در شرایط حاکم بصورت شفاف مشخص شده و عدم ورود مدیران به اجرای کارها مانع پیشبرد برنامه های مباره با کرونا است هر چند امکان آلودگی فعالان در این میدان نیز وجود دارد اما با رعایت نکات بهداشتی می توان ایمن بود.

وی با بیان اینکه تردد شهروندان سایر استان های همجوار نیز می تواند شرایط کرونایی استان زنجان را وخیم کند، اظهار داشت: بر این اساس و برای کنترل بهتر، فرماندار زنجان با فرماندار استان های مرزی همچون استان آذربایجان شرقی و دیگر استان های مجاور در این خصوص رایزنی لازم را داشته باشد.

حقیقی با تاکید بر اینکه متولیان امر در حوزه کاری خود به ویژه حمل و نقل درون و برون شهری نظارت های مستمر کرونایی اعمال کنند، افزود: ارائه آمار صرف کافی نیست و باید در این خصوص اقدامات جدی انجام و ایراد و اشکالات وارده به سرعت رفع شود.

مدیر عالی اجرایی استان بر لزوم بهره گیری از همیاران سلامت در حوزه مقابله با کرونا تاکید کرد و گفت: اتاق فکر در شهرستانها تشکیل شده که با ایده های خوب می توان به عملیاتی شدن بهتر کارها در پیشگیری از کرونا کمک و از طرفی از ظرفیت های مغفول مانده نیز استفاد کرد.

استاندار زنجان با هشدار به سوء استفاده کنندگان از فضای کرونایی استان نیز تصریح کرد: با افرادی که بخواهند از فضای کنونی سوء استفاده کرده و ایجاد التهاباتی در بازار از جمله بازار مسکن، معاملات و ساخت سازهای غیرقانونی انجام دهند، برخورد لازم انجام می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: از ورود خیرین و تشکل های مردم نهاد به حوزه مقابله با کرونا بیش از گذشته استفاده شود و در این میان اطلاع رسانی در خصوص این بیماری که اکنون نسبت به گذشته ضعیف شده است، با قوت ادامه یابد.

استاندار زنجان ماسک زنجان
اخبار مرتبط
  • ماسک ۲۰۰ تومان ارزان شد

  • فرهنگ ایستادن در برابر متجاوز و اتکا به خود ۲ ارمغان دفاع مقدس برای ملت ایران بود

  • مدیران دلسوزی عملی داشته باشند

  • شهدا متعلق به همه ملت ایران هستند

  • مراتب ثبت ملی یک اثر فرهنگی ‌تاریخی زنجان ابلاغ شد

  • شاخص های جمعیتی استان زنجان روند قابل قبولی دارد

  • تکریم مردم از شاخص های ارزیابی مدیران باشد

  • برنامه های جهش تولید در استان به خوبی پیش می رود

  • عدالت در ایجاد زیرساخت ها در استان زنجان برقرار نشده است

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • ابراهیم اثباتی درگذشت

  • آغاز دوره آموزشی «مربیان تشکیلات پیشتازان»؛ از فردا + جدول جزئیات

  • افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در کشور؛ حال ۴۱۳۴ بیمار وخیم است

  • هدیه ویژه AFC برای استقلالی‌ها؛ سهمیه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا تغییر کرد

  • ویژه دانش‌آموزان؛ جدول زمانی مدرسه تلویزیونی سوم بهمن

  • حضور وزیر آموزش و پرورش در شادگان

  • ویژه دانش‌آموزان؛ جدول زمانی مدرسه تلویزیونی چهارم بهمن

  • واکنش حاجی میرزایی در برابر توهین صدا و سیما به رئیس جمهور

  • آخرین وضعیت مهرداد میناوند در آی‌سی یو

  • بازدید معاونت پیشگیری کشوراز اولین مرکز اقامتی، بهبودی معتادین متجاهر(زخم باز) در کشور در ورامین

  • برگزاری مراسم بزرگداشت شوراها در شهرستان قدس

  • تعمیر و بازسازی فرهنگسرای بعثت در صفادشت ملارد

  • از نحوه بازگشایی مدارس تا حضور وزیر آموزش و پرورش در سازمان دانش‌آموزی

  • حضور معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان و روسای ادارات داخلی این حوزه در تربت جام

  • دستور حاجی میرزایی برای بررسی آتش سوزی کانکس فرهنگیان در دزفول

  • شناسایی سرنخ‌های ژنتیکی که در بروز ذات‌الریه و شدت گرفتن کووید-۱۹ نقش دارند

  • عامل شهادت افسر راهنمایی و رانندگی در روانسر بازداشت شد

  • ماجرای آویزان شدن پدر و فرزند از تله سیژ در پیست اسکی دربندسر

  • آشنا: سوء استفاده برخی جریان‌ها برای اهانت و عقده‌گشایی به جایگاه رفیع رسانه ملی لطمه شدیدی می‌زند

  • افراد مسلح ناشناس 3 نفر را در فنوج به قتل رساندند

  • کارکنان بنیاد شهید دغدغه خدمت به ایثارگران را دارند

  • نرخ هر کیلو مرغ ۲۱ هزار تومان

  • تمام بخشنامه‌های مانع صادرات فولاد لغو شد

  • وزیر دفاع «جو بایدن» از مجلس سنا رأی اعتماد گرفت

  • جزئیات رایگان شدن قبض آب مشترکان کم‌مصرف اعلام شد

  • واکنش حاجی میرزایی در برابر توهین صدا و سیما به رئیس جمهور

  • امضای قرارداد مقر اپدیم بین ایران و معاون دبیرکل سازمان ملل

  • ابلاغ مجدد دستور به استانداری‌ها برای حمایت از افراد بی سرپناه

  • سفیر ایران در فرانسه: دیپلماسی شهری از مولفه‌های نزدیکی ملت‌هاست

  • چرا بعضی کتاب‌ها در نمایشگاه کتاب در دسترس نیست؟

  • پنجره فرصت برای دولت جدید ایالات متحده تا ابد بازنخواهد بود

  • امیرخانی: در سازمان ملل بجای افراد سیاسی انسان های فرهنگی عضو شوند

  • ویژه دانش‌آموزان؛ جدول زمانی مدرسه تلویزیونی چهارم بهمن

  • فیلم کوتاه مصداق بارز کم گفتن و گزیده گفتن است

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم