نگاهی به تاریخچه غذاهای اصیل ایرانی در «مطبخ»

تهران (پانا) - «مطبخ» عنوان برنامه‌ای است که با نگاهی به تاریخچه غذاهای سنتی و خوراک‌های اصیل ایرانی از شبکه پنج پخش می شود.

کد مطلب: ۱۱۰۹۷۲۰
لینک کوتاه کپی شد
نگاهی به تاریخچه غذاهای اصیل ایرانی در «مطبخ»

به گزارش روابط عمومی شبکه پنج، برنامه «مطبخ» که با هدف شناخت هر چه بیشتر غذاهای اصیل و ذائقه ایرانی تولید شده ضمن معرفی تاریخچه هر غذا، مسیر تکامل هر خوراک، تمایل ذائقه ایرانی به غذاهای سنتی گفتگویی با سرآشپزان پیشکسوت و فعالان این عرصه ترتیب داده است.

این برنامه در این ۲ قسمت به تاریخچه ۲ نوع آشپزی (خورشت و شیرینی جات) می‌پردازد و آن را بررسی می‌کند که هر نوع از این خوراکی‌ها چگونه وارد فرهنگ ایرانی شده است و در مرور زمان چه تغییری کرده است.

«مطبخ» به تهیه‌کنندگی حسام اسلامی و کارگردانی حسین نشاطی، کاری از موسسه اوج و به همت گروه خانواده و کودک، امروز و فردا چهارشنبه و پنجشنبه اول و دوم مردادماه ساعت ۱۱ به مدت ۴۵ دقیقه پخش می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار