دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد:

راهکارهای عدم ابتلا به بیماری فاسیولا

رشت (پانا) - دانشگاه علوم پزشکی گیلان توصیه هایی را در خصوص عدم ابتلا به بیماری فاسیولا که طی روزهای اخیر در گیلان شایع شده است ارائه کرد.

کد مطلب: ۱۰۷۴۴۳۴
لینک کوتاه کپی شد
راهکارهای عدم ابتلا به بیماری فاسیولا

به گزارش ندای گیلان، دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: شهروندان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فاسیولا و دیگر بیمار‌های انگلی، سبزیجات محلی معطر نظیر چوچاق، خالیواش و نعنا را خام مصرف نکنند.
سبزیجات محلی را پیش از اضافه کردن به زیتون برای تهیه زیتون پرورده و یا نمک سبز، ابتدا با آب به‌خوبی بشویند، با دستگاه خرد کنند و به مدت ۳ تا ۵ روز در فریزر بگذارند.

همچنین، سبزی که برای خوردن خام تهیه می‌شود ابتدا با آب و مواد شوینده بشویند، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در محلول سرکه به میزان یک لیوان سرکه در ۴ لیوان آب قرار داده و در انتها آبکشی کنند.

سبزی خوردن را با دستکش پاک کنند.

در صورت امکان سبزی خوردن مورد استفاده خود را در یک گلدان و یا در باغچه حیاط خانه پرورش دهند.

میوه‌هایی نظیر توت فرنگی که با خاک تماس دارد، ابتدا با آب بشورند، ۳ تا ۵ ثانیه در آب جوش و بعد در آب سرد قرار دهند.

از نوشیدن آب چشمه‌های رو باز در مناطق کوهستانی پرهیز کنید و قبل از نوشیدن، آن را بجوشانید.

از خوردن جگر خام دام‌ها به شدت خودداری کنید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار