توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران نقاهت بیماری با ویروس کرونا

تهران (پانا) - به‌گفته مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی دریافت کافی مواد غذایی و رعایت تعادل و تنوع در مصرف منجر به تقویت سیستم ایمنی و بازگشت سریع‌تر سلامتی می شود.

کد مطلب: ۱۰۳۵۳۵۴
لینک کوتاه کپی شد
توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران نقاهت بیماری با ویروس کرونا

به‌گزارش ایسنا، نسرین علیزاده توصیه کرد: رعایت رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی با حداقل فرآوری شامل میوه، سبزی، نان و غلات سبوس‌دار، حبوبات، ماهی و مرغ و مصرف کم گوشت قرمز برای تسریع در بهبودی در این ایام مصرف شود.

وی ادامه داد: در دوره بیماری، اشتهای بیمار کاهش یافته و به علت عدم دریافت کافی مواد مغذی، احتمال بروز سوءتغذیه پروتئین انرژی یا کمبود ریز مغذی‌ها افزایش می‌یابد.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی خاطرنشان کرد: لازم است تمامی بهبود یافتگان به ویژه افراد آسیب‌پذیر همچون کودکان، مادران باردار و شیرده، سالمندان و مبتلایان به بیماری‌های مزمن همچون سل، سرطان، دیابت، فشار خون بالا و ... تحت نظر و مراقبت تغذیه‌ای ویژه قرار گیرند.

علیزاده یادآور شد: مصرف مکمل‌های تغذیه ای مطابق با دستورالعمل‌های ابلاغی کشوری در کودکان زیر دوسال، مادران باردار و شیرده، نوجوانان و سالمندان توصیه می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار