سازمان بهداشت جهانی عنوان کرد:

آیا افرادی که سیگار و تنباکو مصرف می کنند در معرض خطر بیشتری جهت ابتلا به کرونا هستند؟

زنجان (پانا) - افراد سیگاری احتمالاً در برابر COVID-19 آسیب پذیرتر هستند، زیرا عمل سیگار کشیدن به معنای این است که انگشتان دست (و احتمالاً سیگار آلوده) با لب در تماس هستند که احتمال انتقال ویروس از دست به دهان را افزایش می دهد.

کد مطلب: ۱۰۳۴۴۷۶
لینک کوتاه کپی شد
آیا افرادی که سیگار و  تنباکو مصرف می کنند در معرض خطر بیشتری جهت ابتلا به کرونا هستند؟

به گزارش وبسایت سازمان جهانی بهداشت(WHO)، افراد سیگاری ممکن است در حال حاضر دچار بیماری ریه یا کاهش ظرفیت ریه باشند که خطر ابتلا به بیماری حاد تنفسی را به شدت افزایش می دهد.

محصولات دودی مانند قلیان، اغلب شامل قطعاتی مثل ورودی دهان و شیلنگ ها می شود که می تواند انتقال COVID-19 را در محیط های عمومی و اجتماعی تسهیل کند.

همچنین سیگار، شرایطی جسمانی که نیاز به اکسیژن بدن را افزایش می دهد یا توانایی بدن در استفاده صحیح از آن را کاهش می دهد، بیماران را در معرض خطر جدی مانند ذات الریه ناشی از ویروس کرونا قرار می دهد.

ترجمه: مهدوی، زنجان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار