
پانا رسانههای دیگر
کدام مواد غذایی سرفه و سرماخوردگی را تشدید میکنند؟+اینفوگرافیک
کدام مواد غذایی سرفه و سرماخوردگی را تشدید میکنند؟+اینفوگرافیک
2/19/2020 11:00:05 AM
2/19/2020 11:00:05 AM

تهران (پانا) - افراد نسبت به مواد غذایی که ممکن است سرفه و سرماخوردگی را تشدید کنند از آگاهی لازم برخودار نیستند.
بهگزارش ایسنا، بهطور مثال، افراد بر این باورند مصرف بدون نسخه داروهای آنتی بیوتیک برای درمان سرماخوردگی مناسب است که تصور اشتباهی است. در حقیقت، استفاده از داروهای آنتی بیوتیک برای درمان سرماخوردگی معمولی میتواند با عوارض جانبی نیز همراه باشد. در این اینفوگرافیک که به نقل از سایت Firstpost تهیه شده؛ به چند نوع ماده خوراکی که سرماخوردگی و سرفه را تشدید میکنند اشاره شده است.
اخبار مرتبط
-
همراه با آنتی بیوتیک، ماست مصرف کنید
-
درمانهای خانگی موثر برای خلاصی از سرفههای خشک
-
نکات مهم کرونایی هنگام پخت و پز مواد غذایی
-
ایران رتبه دومین کشور موفق در درمان بیماران مبتلا به کرونا+اینفوگرافیک
-
مقایسه علائم «کرونا»، «آنفلوآنزا» و سرماخوردگی + اینفوگرافیک
-
این نشانههای سرطان را جدی بگیرید
-
باورهای غلطی درباره لبنیات که باید کنار بگذارید
-
خوکی، مرغی یا انسانی، آنفلوآنزا را جدی بگیرید
-
معجزه درمان سرفه و گرفتگی صدا
-
با رعایت این تدابیر در فصل پاییز سلامت بمانید!
-
در برابر آنفلوآنزا چه کنیم؟+موشنگرافی
نظرات
- 1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- 2- نظرات حاوی مطالب توهینآمیز یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمیشود.
- 3- نظرات پس از تایید منتشر میشود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد