امروز: یکشنبه 23 مرداد 1401 - 10:07 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا فرهنگی

آغاز ساخت و افتتاح 21 سینمای حوزه هنری همزمان با دهه فجر

آغاز ساخت و افتتاح 21 سینمای حوزه هنری همزمان با دهه فجر

13 سینمای حوزه در 9 استان از جشنواره فجر میزبانی می کنند

2/1/2020 12:51:00 PM
2/1/2020 12:51:00 PM
شنبه 12 بهمن 1398 - 12:51
یزدان عشیری

تهران (پانا) - افتتاح سالن‌های پردیس سینمایی بهمن تهران با 4 سالن، سینما ایران ارومیه با 2 سالن، سینما پرسیا شیراز با 2 سالن، آغاز به ساخت پردیس مهرکوهسنگی مشهد با 13 سالن و ... از مهم‌ترین پروژه‌های دهه مبارک فجر سازمان سینمایی حوزه هنری حوزه هنری است.

به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی حوزه هنری، یزدان عشیری مدیر روابط عمومی و محافل سازمان سینمایی حوزه هنری از آغاز ساخت، احیا، رونمایی و افتتاح 21 سالن سینما در 4 استان کشور خبر داد و گفت: در راستای طرح تحول عمرانی موسسه بهمن سبز حوزه هنری همان طور که وعده داده شده بود بسیاری از سالن‌های اولویت اول بازسازی و ساخت در حال اتمام است و تعدادی از سینماها و سالن‌ها همزمان با دهه مبارک فجر رونمایی می‌شوند.
وی ادامه داد: پروژه توسعه و تبدیل سینما بهمن تهران به پردیسی سینمایی پس از 4 ماه تلاش امروز همزمان با آغاز سی و هشتمین جشنواره فجر افتتاح می‌شود. این مجموعه با 4 سالن و 1100 صندلی بازگشایی خواهد شد، این پردیس از لحاظ صدا و تصویر به روز رسانی شده و آماده نمایش فیلم است.
به گفته وی، بازسازی این سینمای با سابقه و خاطره انگیز شهر تهران که از ابتدای مهر 98 در قالب طرح بزرگ توسعه و ساخت سینما در سراسر کشور آغاز شده بود به همت موسسه بهمن سبز با مدیریت سیدمصطفی حسینی اکنون آماده بهره برداری است.
وی افزود: در این طرح ضمن بازسازی کامل سالن 2 و تبدیل آن به سالنی مجهز و مدرن، دو سالن اختصاصی و جدید به مجموعه سالن‌های این سینما افزوده شد و جمعا با 1050 صندلی در جمع پردیس‌های 4 سالنه تهران قرار گرفت.
مدیر روابط عمومی و محافل سازمان سینمایی حوزه هنری همچنین از رونمایی دیگر سینمای تکمیل شده برای ایام فجر خبر داد و گفت: سینما «ایران» ارومیه که تبدیل آن به دو سالن مجهز و مدرن در فاز اول تحول عمرانی موسسه بهمن بود، روزهای پایانی دکوربندی را پشت سر گذاشت و در دهه فجر رونمایی خواهد شد.
عشیری از کلید زدن و آغاز ساخت دو پروژه عمرانی دیگر همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: بازسازی سینما «پرسیا» به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و خاطره انگیزترین سینماهای شیراز همزمان با آغاز دهه فجر مراحل ساخت و احیای آن آغاز می‌شود.
وی تکمیل کرد: سینما پرسیا با قدمت 90 ساله که زمانی یکی از سینماهای پرمخاطب شیراز به شمار می‌رفت، از آبان ماه 92 به دلیل فرو ریختن سقف تعطیل شده بود و سرانجام سال گذشته به مالکیت حوزه هنری درآمد و پس از 6 سال بلاتکلیفی، بهمن ماه سال جاری توسط موسسه بهمن سبز احیای دوباره می‌شود.
مدیر روابط عمومی و محافل سازمان سینمایی هنری همچنین، از آغاز ساخت پردیس بزرگ «مهر کوهسنگی» مشهد با 13 سالن، همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: پروژه «مهر کوهسنگی» یکی از بزرگ‌ترین پردیس‌های سینمایی کشور است که در یکی از بهترین نقاط گردشگری مشهد در دل بوستان کوهسنگی قرار دارد و به دلیل مرکزیت آن در شهر، آن را به سینمایی در دسترس مردم، دانشجویان و سینما دوستان تبدیل خواهد کرد.
وی با بیان اینکه عملیات احداث «سینما استقلال سقز» هم با دهه فجر آغاز می‌شود ادامه داد: عملیات احداث سینما استقلال شهر سقز با ۳ سالن مجزا آغاز می‌شود، قرار است این سینما در مدت ۷ ماه مورد بازسازی و بهره برداری قرار گیرد. هم اکنون طراحی نقشه معماری و سازه این پروژه انجام شده است. سقز به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان کردستان از ظرفیت بالای فرهنگی برخوردار است. در حال حاضر حوزه هنری با در اختیار داشتن ۱۱۰۰ صندلی در دو پردیس سینمایی بهمن سنندج و سینما آزادی بیجار، در کردستان فعال است و انتظار می‌رود با بهره برداری از سینما استقلال سقز نزدیک به ۵۰۰ صندلی به سرانه این استان افزوده شود.
وی، همچنین، با اشاره به حضور اثر سینمایی «عالیجناب» از آثار حوزه هنری در جشنواره فجر، از میزبانی سینماهای حوزه هنری از جشنواره در استان‌های مختلف خبر داد و خاطرنشان ساخت: سینماهای حوزه هنری در استان‌های تهران، آذربایجان غربی، اصفهان، زنجان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، مازندران، همدان و ... میزان این رویداد سینمایی هستند و سینماهای استقلال و بهمن در تهران، ایران ارومیه، ساحل اصفهان، آفریقا و هویزه مشهد، بهمن زنجان، بهمن سنندج، آزادی کرمانشاه، استقلال خرم آباد، سپهر ساری و فلسطین و قدس همدان پذیرای مشتاقان و سینمادوستان از خواهند بود.
وی اضافه کرد: حوزه هنری به منظور حمایت از اکران فیلم‌های این دوره از جشنواره با اختصاص پردیس سینمایی آزادی، استقلال و بهمن 2 به نمایش مردمی و در سالن 1 سینما بهمن و سپیده میزبان نهادها و ارگان‌ها خواهد بود.
عشیری با اشاره به برنامه‌های متنوع پیش بینی شده در این ایام افزود: علاوه بر برنامه گسترده اکران همزمان فیلم‌های فجر و میزبانی از نخبگان و فعالان شبکه‌های اجتماعی در حوزه هنری؛ برنامه تلویزیونی «نقد سینما» با حضور کارشناسان، صاحبنظران و منتقدان و فیلمسازان «ویژه برنامه جشنواره فجر» را پیش رو دارد و هر شب به سه فیلم اکران شده در سینمای رسانه می‌پردازد. گفتگو با عوامل اصلی فیلم، بخش «منتقد و فیلم»، «گفتگو صریح با منتقدان در سینمای رسانه»، «بخش نقد مردمی در میز جنبی با دعوت از دانشجویان رشته‌های علوم انسانی»، «گزارش‌هایی از سینمای مردمی» و بحث‌های تحلیلی و نقد با همراهی کارشناسان محتوایی (امیررضا مافی، میلاد دخانچی و آرش خوشخو) و ... از جمله بخش‌های این برنامه است.

یزدان عشیری حوزه هنری سینماهای حوزه هنری
اخبار مرتبط
  • پیام تبریک انجمن منتقدان سینما به مدیرکل روابط عمومی و مشاور سازمان سینمایی

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • پاسخ به 9 سوال کلیدی دانش‌آموزان درباره تغییرات کنکور 1402

  • به‌روزرسانی فهرست آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز ‌محصولات ‌کشاورزی

  • آخرین آمار روزانه کرونا در کشور؛ 55 بیمار دیگر جان باختند

  • اختتامیه طرح‌های مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی و پایان فاز اول طرح ملی پاد در رباط‌کریم

  • تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت پدر سردار سلیمانی

  • گردهمایی روز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور

  • برگزاری آزمون سنجش کیفی خبرنگاری برای 4500 دانش‌آموز‌خبرنگار پانا در فارس 

  • گیلان لرزید

  • این 9 ماده غذایی را با شکم خالی نخورید!

  • سخنگوی سپاه: تبیین خدمات نظام در استان خوزستان پادزهر جنگ روانی و سیاه‌نمایی دشمن از وضع موجود است

  • خیاطیان: تعامل دو سویه دولت با رسانه‌ها، فرصتی برای نوسازی رابطه دولت و ملت است

  • جدایی ملی‌پوش ایران از وایله بولدکلاب؛ سعید عزت‌اللهی به تراکتور می‌رود؟

  • محیط‌بان برومند نجفی شهید شد

  • برگزاری دوره توانمندسازی تربیت مربی کشوری سواد فناورانه و برنامه‌نویسی

  • فرودگاه‌ها صاحب سند می‌شوند

  • اخبار منع تردد خودروهای دارای پلاک تاریخی کذب است

  • دوچرخه‌سواری قونیه؛ گنج خانلو صاحب مدال طلا شد

  • «رئیسی» در عمل شعار دولت مردمی را محقق کرده است

  • 14 مدال ازآن تیم نیروهای مسلح ایران در مسابقات سیزم

  • سید جواد هاشمی: سبا گریه نکن، بابا حالش خوب است

  • نامزد‌های توپ طلای اروپا؛ غیبت مسی، رونالدو نامزد شد

  • تاسیس کلانتری در محله رضویه پاسخ به مطالبه مردم است

  • هشتادمین اجلاسیه سالانه تخصصی مدیران مدارس جامعه تعلیمات اسلامی در مشهد مقدس برگزار می‌شود 

  • بهادری جهرمی: ارزیابی عملکرد جدی رسانه‌ها را در دست داریم

  • تحصیل در مدارس استعدادهای درخشان برای پنج دهک اول جامعه باید رایگان شود

  • انعقاد تفاهم‌نامه با بنیاد ملی نخبگان برای ایجاد انگیزه در مدال‌آوران المپیاد دانش‌آموزی

  • سیدجواد هاشمی: برای زنده‌شدن جسد سینمای کودک اتفاق‌هایی تازه باید رخ دهد

  • اعضای هیات رئیسه سال دوم شورای شهر تهران انتخاب شدند

  • «خون گرم» برای حضور در جشنواره فیلم کوتاه تهران آماده شد

  • بحران بانکی در خطر تشدید

  • کاهش ۶.۲ درصدی تردد در محورهای برون‌شهری

  • راه‌اندازی بیمارستان ۵۰ تخت‌خوابی هلال‌‎احمر در پایانه مرزی مهران

  • پخش همزمان یک مسابقه از دو شبکه تلویزیونی

  • رضا نوروزی: نداشتن مهاجم گلزن برای پرسپولیس مشکل‌ساز می‌شود

  • ضرورت به‌کارگیری همه امکانات برای رفع دغدغه‌های مردم ‌در مراسم اربعین

  • روشنایی در پیک مصرف‌ با سرکوب تقاضا به‌جای تقویت عرضه برق تامین می‌شود

  • بررسی گزارش ‌تفحص از فولاد مبارکه در دستور‌کار امروز مجلس

  • آیین تجلیل از خبرنگاران دانش‌آموز خبرگزاری پانا کرمانشاه به‌مناسبت روز خبرنگار

  • برای خرید آپارتمان 90 متری چقدر باید هزینه کرد؟

  • سازوکار وزارت صمت برای واردات خودروهای اقتصادی

  • وعده بازگشت مالیات و عوارض ارزش افزوده شرکت‌ها به استان‌ها اجرا شد

  • آموزش درس ‌اقتصاد به رشته‌های ریاضی فیزیک و تجربی افزوده شود

  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل آموزش و پرورش با اصحاب رسانه

  • آخرین وضعیت پروژه فرهنگی صبا؛ تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از نان شب هم واجب‌تر است

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم