امروز: سه شنبه 30 دی 1399 - 09:12 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا فرهنگی

بازسازی سکانسی از «کاغذ بی خط» ناصر تقوایی در «سینما شهر قصه»

بازسازی سکانسی از «کاغذ بی خط» ناصر تقوایی در «سینما شهر قصه»

1/29/2020 1:43:00 PM
1/29/2020 1:43:00 PM
چهارشنبه 9 بهمن 1398 - 13:43
کیوان علی محمدی

تهران (پانا) - نشست معرفی فیلم سینمایی «سینما شهرقصه» با حضور کیوان علیمحمدی یکی از کارگردانان، سیاوش مفیدی بازیگر و سیاوش پورخلیلی تدوینگر در آخرین روز برگزاری برنامه سینمایی «تا جشنواره 38» با اجرای میثم محمدی برگزار شد.

به گزارش ستاد خبری «تا جشنواره 38»، در ابتدا کیوان علیمحمدی به همکاری مشترک کارگردانی و نگارش با علی اکبر حیدری اشاره کرد و در ادامه سیاوش مفیدی گفت: از زمانی که طرح اولیه را کیوان نوشت در جریان کار بودم و روند نگارش را می دیدم، خیلی خوب بود که توانستم با قصه از همان ابتدا همراه شوم.

پورخلیلی نیز بیان کرد: «سینما شهر قصه» فیلم خیلی سخت، اما در عین حال دوست داشتنی است و در زمینه تدوین، اگرچه همکاری زیادی پیش از این با کیوان علیمحمدی داشتیم، اما در این پروژه تجربه ای متفاوت برای من بود. چرا که احساس می کنم نسبت به همه فیلم های قبلی چالش های بیشتری داشتم. از همان ابتدا نام «سینما شهر قصه» مد نظرمان بود و این به همان سینمای معروفی برمی‌گردد که من و سیاوش مفیدی زمانی که در دوران نوجوانی هم محل بودیم با آن خاطرات بسیاری داشتیم. در واقع این فیلمنامه و این عنوان بهانه ای شد تا تاریخ معاصر را در دل این قصه روایت کنیم.

مفیدی درباره سبقه رفاقت با کارگردان و حضورش در این پروژه نیز گفت: رفاقت تاثیری در این همکاری نداشت و من هم هیچوقت از دوستانم چنین توقعی ندارم. من در این کار نقش یک آپاراتچی سینما را بازی می کنم که به نوعی آغازگر قصه است. کسی که اگرچه در سینما کار می کند، اما عشق سینما نیست و وابستگی به آن ندارد. این کاراکتر شیرینی هایی را به فضا تزریق می کند که شاید یکی از دلایل حضور من هم همین باشد البته تمرین های بسیاری داشتیم تا این نقش دربیاید و فراز و فرودهایش قبل از تولید در دورخوانی و در تست گریم نمود داشت.

کیوان علیمحمدی نیز بیان کرد: نقش سیاوش با کارهای قبلی اش خیلی متفاوت است اگرچه طنازی هایی در این اثر دارد اما او را در قالبی متفاوت خواهید دید. ضمن اینکه نسل ما فیلم های ویدیویی می دید و خاطرات فیلم پیدا کردن و سخت فیلم دیدن را دارد. شاید علاقه مان به سینما هم از همین سخت فیلم دیدن باشد. سیاوش پیشنهادهای زیادی حین کار داشت و این شناخت و روابط اینجا به کارمان آمد.

سیاوش پورخلیلی همچنین بیان کرد: من تدوین و مسیری که طی کردم را در همکاری با کیوان و امید بنکدار یاد گرفتم و خوشحالم که از اوایل کارم با این دو کارگردان آشنا شدم. شروع کار با کیوان سخت است چون حساسیت های خود را دارد و دقیقا می داند که چه می خواهد و فریم برایش از ثانیه مهم‌تر است ولی کنار این دشواری ها در طول کار وسواس‌شان باعث می شود که از نتیجه راضی باشیم.

در ادامه علیمحمدی به حضور جمشید مشایخی و هدیه تهرانی اشاره کرد و توضیح داد: سکانسی داشتیم منوط به حضور آقای مشایخی و هدیه تهرانی و اگر یکی از این دو نبودند کار شکل نمی گرفت. این سکانس را تنها استاد مشایخی و هدیه تهرانی می توانستند بازی کنند. روزی که قرار بود کار را ضبط کنیم تجربه عجیبی رقم خورد. آقای مشایخی با پرستارش آمده بود و پرستار به من گفت ایشان روزی 27 قرص می خورد، اما از 3 روز پیش به عشق این سکانس حالش خوب است. آن روز همه عوامل انرژی خوبی از حضور ایشان گرفتتد و تجربه جذابی برای همه شکل گرفت. این کار بازسازی سکانسی از «کاغذ بی خط» ناصر تقوایی است.

وی درباره سایر بازیگران نیز گفت: با حامد کمیلی در «گیلدا» کار کرده بودیم و می‌توانم بگویم این نقش از نظر شخصیتی بسیار بسیار با خودش فاصله دارد. با آناهیتا درگاهی اولین همکاری مان بود دوست داشتیم کاراکتری که از او می‌سازیم برای‌مان یادآور هنرپیشه های قبل از انقلاب مثل فروزان باشد و برای نقش هم بسیار زحمت کشید. حمیدرضا پگاه نیز یک حضور افتخاری موثر داشت. با بابک کریمی هم اولین همکاری مان بود که می توان گفت در این فیلم قطعا شخصیتی متفاوت از او خواهید دید. با فرخ نعمتی هم قبلا کار کرده بودم بازیگری که همیشه برایم آدم درجه یکی است. علی اوجی هم خیلی صمیمانه کنار ما حضور داشت و سیاوش پورخلیلی تدوینگر هم برای ما بازی کرده و درباره حضور افشین هاشمی هم ترجیح می‌دهم مخاطب او را در سینما ببیند.

ته سیگار، شیرابه و کلاه کاسکت سوالاتی بود که از حضار پرسیده شد و سیاوش مفیدی گفت: وقتی کلاه کاسکت سرمان است سیگار نکشیم که ته سیگارش را نیندازیم.

سینما شهر قصه سیاوش مفیدی کیوان علی محمدی
اخبار مرتبط
  • بازیگر سریال‌های طنز: بازی در برخی فیلم‌ها را به‌خاطر مسائل مالی پذیرفتم

  • ولی الله شیراندامی درگذشت

  • مدعیان خرس طلایی جشنواره برلین معرفی شدند

  • پوستر فیلم سینمایی «خروج» رونمایی شد

  • سام کلانتری: سینمای مستند جایگاهش در سینما تثبیت شده است

  • سیاه و سفید کردن فضا، کدورت در سینمای ایران ایجاد می کند

  • مهرداد زاهدیان: «زمستان است» روایت جوانمرگی است

  • در سی‌ودومین دوره جشنواره فیلم فجر چه گذشت

  • در سی‌ویکمین دوره جشنواره فیلم فجر چه گذشت

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • جزئیات بازگشایی مدارس؛ حضور در مدارس اجباری نیست

  • ‌ارسال جوایز برگزیدگان مسابقه مرد میدان

  • پخش سریال «باخانمان» در شبکه سه

  • رمضانی: زنگ انقلاب 12 بهمن از سوی وزیر آموزش و پرورش نواخته می‌شود

  • پایان غم‌انگیز معین

  • کدام مدارس از اول بهمن ماه بازگشایی می‌شوند؟

  • نام اولین خرید زمستانی استقلال لو رفت

  • ترکیب پرسپولیس برای دیدار مقابل فولاد اعلام شد

  • ترکیب استقلال برای دیدار مقابل تراکتور اعلام شد

  • صفحه اول روزنامه‌های صبح روز دو‌شنبه 29 دی 99

  • فوت 83 بیمار کرونایی در شبانه‌روز گذشته؛ 10 شهر در وضعیت قرمز قرار دارند

  • جدول زمانی مدرسه تلویزیونی 30 دی اعلام شد

  • تفویض اختیار به مدیران مناطق و مدارس برای پیش بردن آموزش

  • سرمربی اسبق تیم ملی والیبال ایران درگذشت

  • کارگروه دانش آموزی و فرهنگیان ستاد بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

  • نشست هیات رئیسه مجامع تشکل پیشتازان سازمان دانش‌آموزی آموزش و پرورش اسلامشهر

  • بارش برف و باران در کشور آغاز شد

  • تشکیل کمیته ویژه اطلاع‌رسانی به تجار افغان برای حضور در نمایشگاه مجازی

  • آخرین مانع‌تراشی‌های ترامپ در مسیربایدن

  • زیان ۲۰۰ میلیارد یورویی صنعت نمایشگاهی جهان از کرونا

  • فاجعه «پلاسکو» و غفلت مسئولان در «ایمنی» ساختمان‌های بلند

  • معرفی تیم‌های داوری هفته دوازدهم لیگ برتر؛ سوت بازی پرسپولیس به کاظمی رسید

  • اتهام‌زنی انتخاباتی

  • عرضه روانگردان‌های رنگی با نام‌های فریبنده

  • رونمایی از نی انبان الکترونیک ایرانی در بوشهر

  • پای سیاست با چه فیلم‌هایی به سی و نهمین جشنواره فجر باز می‌شود؟

  • تولید محتواهای تربیت‌بدنی برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در شاد

  • نقض سیاست های اصل 44 قانون اساسی به بهانه سودجویی بخش خصوصی از ارز ترجیحی

  • از خودکفایی تا استقلال

  • جهاد دختران آینده‌ساز در شهرقدس

  • نباید برجام را شرطی کرد؛ ایران و آمریکا به لابی‌ها فرصت ندهند

  • مدل ۲۰۲۱ تورهای گردشگری

  • بازارهای ارزی خارجی در آرامش

  • «ماه بی‌بی» به زودی مقابل دوربین می‌رود

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم