«جریان خلاقیت» متولد شد؛ نوجوانان سراسر ایران به شبکه امید دعوت شدند

تهران(پانا) - پویش هیجان‌انگیز «جریان خلاقیت» با هدف کشف و پرورش استعدادهای نوجوانان سراسر کشور آغاز به کار کرد. این پویش که با شعار «هم خلاق باش، هم هوشمند!» همراه است، فرصتی بی‌نظیر برای نوجوانان پرانرژی فراهم می‌کند تا خلاقیت‌های خود را به نمایش بگذارند.

کد مطلب: ۱۶۶۶۴۸۱
لینک کوتاه کپی شد
«جریان خلاقیت» متولد شد؛ نوجوانان سراسر ایران به شبکه امید دعوت شدند

پویش هیجان‌انگیز «جریان خلاقیت» با هدف کشف و پرورش استعدادهای نوجوانان سراسر کشور آغاز به کار کرد. این پویش که با شعار «هم خلاق باش، هم هوشمند!» همراه است، فرصتی بی‌نظیر برای نوجوانان پرانرژی فراهم می‌کند تا خلاقیت‌های خود را به نمایش بگذارند. علاقه‌مندان می‌توانند هر شب ساعت ۱۹:۳۰ بیننده برنامه «با انرژی‌ها» از شبکه امید باشند و در این رقابت خلاقانه شرکت کنند. این برنامه به دنبال شناسایی و حمایت از نسل هوشمند آینده ایران است.

دعوتی فراگیر برای نوجوانان بااستعداد

برگزارکنندگان پویش اعلام کردند که این رویداد صرفاً مختص به یک منطقه یا شهر خاص نیست و نوجوانان از هر جای ایران پهناور می‌توانند در این رقابت شرکت کنند. این حرکت با هدف تمرکز بر توانمندی‌های ذهنی و عملی جوانان کشور طراحی شده است تا بستری برای شکوفایی ایده‌های نوآورانه فراهم شود.

برنامه «با انرژی‌ها»؛ کانون توجه

مرکزیت این پویش، برنامه تلویزیونی «با انرژی‌ها» است که طبق اعلام رسمی، هر شب ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه امید به روی آنتن می‌رود. نوجوانانی که مشتاق شرکت در این پویش هستند، باید با دنبال کردن دستورالعمل‌های اعلام شده در طول برنامه، خلاقیت‌های خود را در قالب‌های مختلف به نمایش بگذارند.

 

حجم فایل ویدیویی : ۹.۲۶M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۱۱ دانلود فایل

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار