رتبه‌ برتر کنگره قرآنی در گفت‌وگو با پانا مطرح کرد؛

راز موفقیت در مسابقات: لذت بردن و یادگیری است

ناحیه دو یزد(پانا)- دانش‌آموز پایه نهم مدرسه شهیدصدوقی و رتبه‌ برتر کنگره قرآنی درباره مفهوم واقعی موفقیت در مسابقات قرآنی گفت: کسب رتبه موضوعی است که اکثریت با اهمیت به آن در مسابقات شرکت می کنند اما در واقع موفقیت اصلی در هر مسابقه‌ای لذت بردن از مسیر آن و یادگیری است.

کد مطلب: ۱۶۵۸۴۲۳
لینک کوتاه کپی شد
راز موفقیت در مسابقات: لذت بردن و یادگیری است

احسان فروغی مقدم، در گفت‌وگو با پانا پیرامون نقش مسئولان مدارس در آمار شرکت‌کنندگان و موفقیت آنان در این رویدادها اظهار کرد: «اطلاع‌رسانی مناسب و تشویق به حضور در این مسابقات توسط معاونان پرورشی تاثیر زیادی در آمار شرکت‌کنندگان دارد و در نتیجه میزان موفقیت دانش‌آموزان به همان نسبت افزایش می یابد.»

وی در مورد تاثیر حمایت خانواده‌ها و فضای تربیتی مدارس در آمار شرکت‌کنندگان و موفقیت آنها اظهار کرد: «خانواده همیشه حامی من بودند و این موضوع قطعا یکی از ارکان موفقیت من است، علاوه‌برآن فضای تربیتی و معنوی ایجاد شده در مدرسه نیز تاثیر به سزایی در شرکت و موفقیت من و دیگر دانش‌آموزان در این کنگره داشت.»

فروغی مقدم در پاسخ به پرسش درباره مفهوم واقعی موفقیت در مسابقات، گفت: «کسب رتبه موضوعی است که اکثریت با اهمیت به آن در مسابقات شرکت می کنند اما در واقع موفقیت اصلی در هر مسابقه‌ای لذت بردن از مسیر آن و یادگیری است.»

به گفتهٔ فروغی مقدم، همیشه و در هر مسیری چه مسابقه و چه در جامعه انتقادات وجود دارند. وی همچنین افزود: «مهم این است که ما انتقادات را بپذیریم و تلاش کنیم نقص‌ها و ایرادهایی که منشا پیدایش آن‌هاست را برطرف کنیم نه اینکه ناامید یا دلخور شده و از ادامه دادن مسیرمان منصرف شویم.»

فروغی مقدم در پاسخ به سؤال درباره بزرگترین مانع آنها در طول مسابقات و راه حل عبور از آن، بر ضرورت برنامه‌ریزی مناسب و دقیق تأکید کرد و گفت: «موانعی مانند فشار درسی بر سر راه ما بود. این فشار درسی حاصل از فیلمبرداری برای مرحلهٔ مدرسه‌ای بود که در زمان اداری مدرسه صورت می‌گرفت و باعث عقب افتادگی از دروس و در نتیجه ایجاد فشار درسی می‌شد. این موضوع در مورد مرحلهٔ کشوری نیز صدق می کرد، ما برای شرکت در مرحلهٔ کشوری یک هفته به مدرسه نیامدیم و این موضوع ما را از سطح علمی دیگر دانش‌آموزان دور می‌کرد. اما در هر موقعیتی هرکسی می تواند با برنامه‌ریزی مناسب تمامی کارهایش را انجام دهد و از هیچ برنامه‌ای عقب نیفتد.»

وی در مورد موضوع اولویت‌بندی ذهنی شرکت‌کنندگان در رویدادها توصیه کرد: «سعی کنید در هر مسابقه‌ای شرکت می کنید فقط موفقیت مادی در آن برایتان مهم نباشد و لذت بردن از آن مسابقه و کسب تجربه و یادگیری در اولویت شما باشد. مطمئن باشید اگر اولویت‌بندی ذهنی شما این‌گونه باشد دیگران هم از کار شما لذت می برند و یقینا در آن رویداد موفق خواهید بود.»

خبرنگار : محمد استادعلی‌اکبری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار