مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد :

۵۲ درصد معتکفان یزد را دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند

ناحیه دو یزد (پانا) ـ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: آیین معنوی اعتکاف سال ۱۴۰۳ در ۳۲۹ مسجد استان برگزار شد و دانش‌آموزان با سهم ۵۲ درصدی، بیشترین گروه شرکت‌کننده را تشکیل دادند.

کد مطلب: ۱۶۴۹۰۷۶
لینک کوتاه کپی شد
 ۵۲ درصد معتکفان یزد را دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند

به گزارش خبرنگار پانا از یزد، نشست خبری حجت‌الاسلام مجتبی صداقت، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد، امروز یکشنبه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد و وی در این نشست، توضیحاتی درباره نحوه برگزاری آیین معنوی اعتکاف در ماه رجب ارائه کرد.

حجت‌الاسلام مجتبی صداقت، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد، با اشاره به برگزاری آیین معنوی اعتکاف در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: این مراسم در ۳۲۹ مسجد و در ۱۲ شهرستان استان یزد برگزار شد که از این تعداد، ۱۳۲ مسجد ویژه برادران و ۱۹۷ مسجد ویژه خواهران اختصاص داشت.

وی یکی از جلوه‌های شاخص اعتکاف سال گذشته را حضور پررنگ دانش‌آموزان دانست و افزود: اعتکاف دانش‌آموزی در استان یزد نسبت به جمعیت، در سطح کشور کم‌نظیر است، به‌طوری که حدود ۵۲ درصد از کل معتکفان استان را دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۷ هزار دانش‌آموز در اعتکاف‌های دانش‌آموزی مناطق مختلف استان شرکت داشتند، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال این آمار افزایش قابل توجهی داشته باشد.

صداقت با اشاره به همراهی آموزش و پرورش در برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی گفت: با توجه به آثار مثبت این برنامه در فضای تربیتی مدارس، آموزش و پرورش برای تسهیل حضور دانش‌آموزان، امتحانات قبل و بعد از ایام اعتکاف امسال را لغو کرده است.

وی مردمی‌بودن اعتکاف را از سیاست‌های اصلی ستاد ملی اعتکاف برشمرد و بیان کرد: اعتکاف به همت خود مردم برگزار می‌شود و نهادهای بالادستی تنها نقش هدایت، حمایت و نظارت را بر عهده دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به سابقه ۳۵ ساله ستاد مردمی اعتکاف مسجد ملااسماعیل یزد خاطرنشان کرد: با فتوای مقام معظم رهبری، هر مسجدی که ظرفیت لازم را داشته باشد می‌تواند میزبان مراسم اعتکاف باشد.

صداقت با تأکید مجدد بر رویکرد مردمی این رویداد افزود: نهادهایی مانند سازمان تبلیغات اسلامی صرفاً در جایگاه پشتیبانی، هدایت و نظارت فعالیت می‌کنند و مسئولیت اصلی اجرای برنامه‌ها بر عهده مردم است.

وی ادامه داد: در راستای ایفای نقش هدایتگری، سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد با همکاری حوزه علمیه و سایر نهادهای مرتبط، از روحانیون و اساتید برجسته دینی و اخلاقی کشور برای اعتکاف امسال دعوت کرده است و امیدواریم در حوزه تولید محتوای اثربخش برای معتکفان عملکرد موفقی داشته باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد همچنین از فعالیت تیم‌های نظارتی ستاد اعتکاف استان خبر داد و گفت: این تیم‌ها در طول برگزاری مراسم، از مساجد دارای مجوز و نحوه اجرای برنامه‌ها بازدید خواهند کرد.

صداقت در ادامه با اشاره به اعتکاف دانش‌آموزی امسال که با محوریت «زندگی با آیه‌ها» برگزار می‌شود، بیان کرد: محتوای واحدی در قالب کتابچه «پر پرواز» و یک بازی‌واره آموزشی طراحی شده که در قالب برنامه‌های متنوع در ایام اعتکاف اجرا خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: امسال تمامی مساجدی که متقاضی میزبانی مراسم اعتکاف هستند، مطابق برنامه تدوین‌شده در ستاد برگزاری اعتکاف استان، ملزم به دریافت مجوز خواهند بود.

خبرنگار : شایان حیدری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار