رئیس سازمان دانش‌آموزی استان یزد خبر داد:

برگزاری نشست تخصصی هیئت و شعر فاطمی در یزد

یزد (پانا) - رئیس سازمان دانش‌آموزی استان یزد گفت: هشتمین دیدار شاعران استان یزد، میزبان نشست تخصصی شاعران و مداحان با موضوع «هیئت و شعر فاطمی» و با حضور استاد برجسته ادبیات آیینی، دکتر محمدرضا سنگری خواهد بود.

کد مطلب: ۱۶۲۷۰۷۴
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری نشست تخصصی هیئت و شعر فاطمی در یزد

عالیه مهرابی، رئیس سازمان دانش‌آموزی یزد در گفت‌وگو با پانا، با اعلام این خبر، درباره اهداف این نشست گفت: «هدف اصلی از برگزاری این دیدار، ایجاد پیوندی عمیق‌تر بین فضای شعر و هیئت‌های مذهبی است. ما معتقدیم شعر آیینی، به‌ویژه شعر فاطمی، می‌تواند جانمایه و عمق محتوایی هیئت‌ها را تقویت کند و حضور استادی چون دکتر سنگری، فرصتی بی‌نظیر برای تبادل تجربه و دانش بین شاعران جوان و پیشکسوتان این عرصه است.»

وی در ادامه به اهمیت حضور نسل جوان در چنین محافلی پرداخت و افزود: «سازمان دانش‌آموزی استان از همه علاقه‌مندان به شعر و ادبیات آیینی، به‌ویژه دانش‌آموزان شاعر و اهل قلم، دعوت می‌کند تا در این نشست تخصصی حضور یابند. این فرصتی است تا با مبانی نظری و عملی سرودن شعر فاخر برای اهل بیت(ع) به‌ویژه حضرت فاطمه(س) آشنا شوند و آثار خود را در معرض نقد و بررسی استادان این حوزه قرار دهند.»

رئیس سازمان دانش‌آموزی یزد، دکتر سنگری را از سرمایه‌های ملی ادبیات آیینی و پایداری خواند و خاطرنشان کرد: «تألیفات ارزشمند ایشان در حوزه ادبیات دفاع مقدس و آیینی، مرجعی مهم برای همه پژوهشگران و شاعران است. کتاب‌هایی مانند "سوگ سرخ" و "پیوند دو فرهنگ ادبیات معاصر" نشان از تسلط عمیق ایشان بر این عرصه دارد. امیدواریم این دیدار، جرقه‌ای برای خلق آثار ماندگار در استان باشد.»

محمدرضا سنگری، متولد ۱۳۳۳ دزفول، دانش‌آموخته دکترای زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران و از چهره‌های مطرح در حوزه پژوهش، نقد ادبی و شعر است. از وی آثار متعددی از جمله «سوگ سرخ»، «پنجره معصوم»، «نقد و تحلیل ادبیات منظوم دفاع مقدس» و مشارکت در تألیف بیش از سی جلد کتاب درسی به چاپ رسیده است.

هشتمین دیدار شاعران استان یزد، چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴، ساعت ۱۸ در فرهنگسرای شعر و ادب شهرداری یزد برگزار می‌شود و شرکت برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

خبرنگار : ندا دهقانی زاده

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار