امام جمعه مهریز:

شکست اسرائیل منوط به اراده مسلمانان است

مهریز(پانا) - حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا محی الدینی گفت: شکست اسرائیل منوط به اراده مسلمانان است و مقاومت، نماد اتحاد و اراده ملت‌های مسلمان است.

کد مطلب: ۱۶۱۶۹۹۲
لینک کوتاه کپی شد
 شکست اسرائیل منوط به اراده مسلمانان است

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا محی الدینی، امام جمعه مهریز در خطبه نماز جمعه امروز  به اهمیت تقوا و اثرات آن در زندگی دنیوی و اخروی اشاره کرد و گفت: « تقوا حالت روحی است که فرد را از گناهان مصون می‌دارد و باعث آمرزش گناهان، قبولی اعمال، رسیدن به سعادت، و توانایی تشخیص حق از باطل می‌شود. »

وی با تسلیت وفات و شهادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و افزود: « این بانوی بزرگ الگویی برای زنان مسلمان است که در عفاف، حجاب، علم‌اندوزی، مبارزه برای حق و عبادت نمونه است. حضرت معصومه در ۱۷ روز اقامت در قم، با عفاف و حجاب کامل، از دید عموم پنهان بودند و این نشان‌دهنده اهمیت حجاب و عفاف است.»

محی الدینی تأکیدکرد: «حجاب نه محدودیت بلکه مصونیت است و توطئه غرب است که می‌خواهد برهنگی و ولنگاری را ترویج دهد تا ارزش‌های اسلامی و کرامت زنان زیر سوال رود.»

 امام جمعه هشدار داد: « باید هوشیار باشیم و از ترفندهای دشمنان در حفظ حجاب و عفاف غافل نباشیم، چرا که حجاب نماد عظمت و شخصیت زن است و باید حفظ شود.»

وی ضمن گرامیداشت روز نیروی انتظامی سیزدهم مهرماه افزود: « این روز، نقش مهم و حیاتی نیروی انتظامی در تأمین امنیت جامعه دارد. وی افزود: امنیت بزرگ‌ترین نعمت است که به واسطه تلاش‌های نیروهای مسلح، سپاه، ارتش و نیروهای انتظامی برقرار شده است. این نیروها در سخت‌ترین شرایط، شبانه‌روز در حال خدمت هستند، جانفشانی می‌کنند و در مقابله با اشرار و جرائم مختلف از جمله مواد مخدر، تلاش می‌نمایند. »

امام جمعه مهریز از کشفیات مواد مخدر و مبارزه با جرائم رایانه‌ای و فضای مجازی تقدیر می‌کند و هشدار می‌دهد: « مردم باید نسبت به پیامک‌ها و لینک‌های مشکوک هوشیار باشند و از اعتماد به منابع نامعتبر خودداری کنند تا از فریب و سوءاستفاده‌های اینترنتی جلوگیری شود.»

 امام جمعه مهریز بر اهمیت قدرشناسی از نیروهای امنیتی و پلیس تأکید کرد و از زحمات آنان قدردانی می‌نماید، چرا که امنیت و آرامش جامعه مرهون تلاش‌های بی‌وقفه این عزیزان است.

وی در ادامه، به نقش نیروی انتظامی در حفاظت از امنیت گردشگران و سرمایه‌گذاران اشاره کرد و افزود: « این نیرو در طول ۱۲ روز دفاع مقدس، ۱۰۰ شهید تقدیم کرده است.»

وی همچنین، به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اشاره و خشم و انزجار مردم یزد را از این جنایات اعلام کرد.

 خطیب نمازجمعه مهریز بیان داشت: « رژیم صهیونیستی با اقدامات وحشیانه، جنازه‌های مردم غزه را بمب‌گذاری می‌کند و کمک‌های بین‌المللی را محدود می‌سازد، در حالی که کاروان‌های کمک‌رسانی در دریا متوقف شده‌اند.»

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا محی الدینی تأکید کرد: « شکست اسرائیل منوط به اراده مسلمانان است و مقاومت، نماد اتحاد و اراده ملت‌های مسلمان است.»

وی از بیانات امام و رهبر معظم انقلاب یاد کرد و گفت: « ایشان گفتند،  هر مسلمان با ریختن یک سطل آب، اسرائیل را محو می‌کند و امروز این اراده در حال تحقق است.»

امام جمعه مهریز همچنین، نارضایتی خود را از حرکات ددمنشانه و جنایات کشورهای اروپایی و آمریکا اعلام  و بر اهمیت مدیریت هوشمندانه و دیپلماسی چندلایه تأکید کرد.

وی توسعه فناوری‌های بومی و تقویت توان دفاعی کشور را ضروری دانست و خطاب به مسئولان و مجلس توصیه کرد: « تلاش شبانه‌روزی برای رفع مشکلات مردم، به ویژه مسکن، داشته باشید. »

امام جمعه مهریز نارضایتی مردم از تأخیر در پرداخت وام‌های ازدواج و مسکن را یادآور و خواستار نظارت بیشتر بانک‌ها بر این امورشد.

امام جمعه مهریز بااشاره به مساله حجاب و عفاف تصریح کرد: « این مهم باید از ادارات و مراکز خصوصی شروع شود و مدیران توبیخ و تذکر دهند. رعایت نکردن حجاب در جامعه، به‌ویژه در شهرهای کوچک، زنگ خطری است که باید جدی گرفته شود.»

 وی بر ضرورت مقابله با محتکران و سوداگران اقتصادی تأکید کرد و مجازات شدید برای آنان را خواستار شد و افزود: « مراجع عظام بر اجرای قانون عفاف و حجاب تأکید دارند و می‌گویند که این قانون باید در ادارات و مراکز دولتی و خصوصی رعایت شود، چرا که عدم رعایت آن موجب تضعیف ارزش‌های اسلامی و انحراف جامعه می‌شود.»

خبرنگار : مهدیس کوهپایی نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار