امتحانِ قرآن به یاد مدافع جهانی حریم قرآن

اشکذر (پانا) - دانش‌آموزان دبیرستان لقمان حکیم، امتحان قرآن خود را با یاد سیدالشهدای خدمت و مدافع جهانی حریم قرآن، شهید آیت‌الله رئیسی برگزار کردند.

کد مطلب: ۱۵۷۰۹۴۱
لینک کوتاه کپی شد
امتحانِ قرآن به یاد مدافع جهانی حریم قرآن

امروز (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت) دانش آموزان دبیرستان لقمان حکیم شهرستان اشکذر؛ در ابتکار زیبایی به مناسبت ایام  شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان در حادثه سقوط بالگرد،امتحان قرآن خود را به یاد حماسه شهید رئیسی در سازمان ملل در دفاع از حریم قرآن برگزار کردند.

پس از اهانت به ساحت مقدس قرآن توسط مدعیان دروغین آزادی بیان در غرب، شهید آیت الله رئیسی در نطق حماسی و مبتکرانه در سازمان ملل از ساحت مقدس قرآن در پیش جهانیان دفاع کردند و تصویر بالای دست گرفتن قرآن توسط ایشان برای همیشه جاودانه شد‌.

دانش‌آموزان دبیرستان لقمان حکیم، در ابتدای امتحان قرآن خود، با در دست داشتن تصویر آیت‌الله رییسی در سازمان ملل، یاد ایشان را گرامی داشتند و سپس امتحان قرآن خود را آغاز کردند.

خبرنگار : امیر محمد دهقانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار