اعضای مجمع فاطمی بسیج دانش‌آموزی استان گیلان مشخص شدند.

گیلان(پانا)_در دوره سه روزه طرح یاوران ولایت ویژه دانش‌آموزان فرمانده واحد،به همراه کلاس های آموزشی ،رای گیری انتخابات مجمع فاطمی مختص فرماندهان واحد پایه یازدهم برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۰۸۳۶۳
لینک کوتاه کپی شد
اعضای مجمع فاطمی بسیج دانش‌آموزی استان گیلان مشخص شدند.

به گزارش خبرگزاری پانا دوره سه روزه طرح یاوران ولایت ویژه دانش‌آموزان فرمانده واحد بسیج مدارس سراسر استان گیلان به میزبانی اردوگاه شهید مطهری چابکسر برگزار شد.

علاوه بر کلاس های آموزشی و تشکیلاتی و بهره گیری از اساتید فرهیخته،رای‌گیری انتخابات مجمع فاطمی مختص فرماندهان واحد پایه یازدهم انجام شد.

بر اساس این انتخابات دانش‌آموزان فرمانده واحد بسیج مدرسه که دارای شرایط و پایه یازدهم هستند خود را کاندید کرده و هر کدام در ارائه سه دقیقه‌ای رزومه و فعالیت‌ها و برنامه‌های  خود را در جمع دانش‌آموزان‌ تشریح کردند.

در پایان بر اساس رای دانش‌آموزان بسیجی حاضر در دوره خانم‌ها،فاطمه پوردهنده با ۹۹رای از صومعه‌سرا و زکیه قویدل با ۸۱رای از رودسر و زینب سادات رحمانی با ۷۹رای از تالش و مهدیس صادقی با ۷۸رای از رودبار و نرگس هادی‌زاده با ۵۶رای از رشت به ترتیب به مدت یک سال برای مجمع فاطمی استان گیلان انتخاب شدند.

این دوره و انتخابات هرساله توسط بسیج دانش‌آموزی استان گیلان با عنوان یاوران ولایت برگزار میشود و کلاس های فرهنگی و تربیتی و تشکیلاتی و وسط اساتید برای منتخبین شهرستان ها تشریح می‌گردد. 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار