مدیر آموزشگاه صنایع غذایی تمشک:
آموزشگاه صنایع غذایی «تمشک» به بستری برای تاونمندسازی افراد تبدیل شده است
رشت (پانا) - مدیر آموزشگاه صنایع غذایی تمشک رشت گفت: این آموزشگاه با ارائه آموزشهای کاربردی در حوزه صنایع غذایی و همکاری با سازمانهای مردمنهاد به بستری مؤثر برای توانمندسازی افراد و توسعه کسبوکارهای کوچک تبدیل شده است.

ساره مجیدی، مدیر آموزشگاه صنایع غذایی تمشک در خصوص راهاندازی این آموزشگاه به پانا گفت: «مهارتآموزی واقعی، زمانی اثربخش خواهد بود که به توانمندسازی عملی و راهاندازی کسبوکار منجر شود. در آموزشگاه تمشک صرفاً دانش ارائه نمیدهیم بلکه مسیر کارآفرینی را هموار میکنیم.»
مجیدی افزود: «این آموزشگاه با هدف توانمندسازی اقشار مختلف جامعه بهویژه بانوان و علاقهمندان به راهاندازی کسبوکارهای خانگی، دورههای متنوعی را در زمینههایی مانند تهیه محصولات غذایی خانگی، شیرینیپزی و غذاهای ملل برگزار میکند.»
وی خاطرنشان کرد: «آموزشگاه تمشک با تکیه بر استانداردهای سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور و در تعامل با سازمانهای مردمنهاد، توانسته است نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی ماهر و آماده ورود به بازار کار ایفا کند. همکاری با این نهادها، زمینهساز ارائه آموزشهایی هدفمند برای اقشار مختلف جامعه شده و به توانمندسازی اقتصادی بسیاری از هنرجویان کمک کرده است»
آموزشگاه صنایع غذایی «تمشک» با مدیریت ساره مجیدی از فعالان حوزه مهارتآموزی و فارغالتحصیل مهندسی صنایع غذایی، یکی از مراکز موفق در ارائه آموزشهای تخصصی در زمینه صنایع غذایی در استان گیلان به شمار میرود.
ارسال دیدگاه