مدیر آموزشگاه صنایع غذایی تمشک:

آموزشگاه صنایع غذایی «تمشک» به بستری برای تاونمندسازی افراد تبدیل شده است

رشت‌ (پانا)‌ -‌ مدیر آموزشگاه صنایع غذایی تمشک رشت گفت: این آموزشگاه با ارائه آموزش‌های کاربردی در حوزه صنایع غذایی و همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد به بستری مؤثر برای توانمندسازی افراد و توسعه کسب‌وکارهای کوچک تبدیل شده است.

کد مطلب: ۱۵۸۷۷۱۷
لینک کوتاه کپی شد
آموزشگاه صنایع غذایی «تمشک» به بستری برای تاونمندسازی افراد تبدیل شده است

ساره مجیدی، مدیر آموزشگاه صنایع غذایی تمشک در خصوص راه‌اندازی  این آموزشگاه به پانا گفت: «مهارت‌آموزی واقعی، زمانی اثربخش خواهد بود که به توانمندسازی عملی و راه‌اندازی کسب‌وکار منجر شود. در آموزشگاه تمشک صرفاً دانش ارائه نمی‌دهیم بلکه مسیر کارآفرینی را هموار می‌کنیم.»

مجیدی افزود: «این آموزشگاه با هدف توانمندسازی اقشار مختلف جامعه به‌ویژه بانوان و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌وکارهای خانگی، دوره‌های متنوعی را در زمینه‌هایی مانند تهیه محصولات غذایی خانگی، شیرینی‌پزی و غذاهای ملل‌ برگزار می‌کند.»

وی خاطرنشان کرد: «آموزشگاه تمشک با تکیه بر استانداردهای سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و در تعامل با سازمان‌های مردم‌نهاد، توانسته است نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی ماهر و آماده ورود به بازار کار ایفا کند. همکاری با این نهادها، زمینه‌ساز ارائه آموزش‌هایی هدفمند برای اقشار مختلف جامعه شده و به توانمندسازی اقتصادی بسیاری از هنرجویان کمک کرده است»

آموزشگاه صنایع غذایی «تمشک» با مدیریت ساره مجیدی از فعالان حوزه مهارت‌آموزی و فارغ‌التحصیل مهندسی صنایع غذایی، یکی از مراکز موفق در ارائه آموزش‌های تخصصی در زمینه صنایع غذایی در استان گیلان به شمار می‌رود.

خبرنگار : دانش‌آموز:‌فاطیما‌ هوشمند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار