مدیر دپارتمان صنایع غذایی دانشگاه آزاد گیلان خبر داد:

راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی آشپزی در دانشگاه آزاد گیلان

رشت (پانا) - مدیر دپارتمان صنایع غذایی دانشکده مهارت دانشگاه آزاد گیلان، رویداد غذایی و مهارتی که در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان برگزار شد را گامی مهم در جهت حفظ و ترویج میراث غنی خوراک گیلان و تربیت سفیرانی برای طعم اصیل این خطه سرسبز توصیف کرد.

کد مطلب: ۱۵۷۰۰۰۷
لینک کوتاه کپی شد
راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی آشپزی در دانشگاه آزاد گیلان

مریم پلکویی‌، دبیر جشنواره و مدیر دپارتمان صنایع‌ غذایی دانشکده مهارت دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در گفت‌وگو با پانا، هدف از افتتاح مدرسه عالی مهارتی آشپزی را تربیت متخصصانی دانست که با عشق و آگاهی، نه‌تنها فنون پیچیده آشپزی را فرا می‌گیرند بلکه با تمام وجود، فرهنگ غنی و تنوع بی‌نظیر خوراک گیلان را درک می‌کنند.

پلکویی در ادامه به برگزاری نمایشگاه سه‌روزه در محوطه دانشگاه اشاره کرد و آن را فرصتی بی‌نظیر برای آشنایی دانشجویان به‌ویژه ورودی‌های جدید با این میراث ارزشمند دانست و گفت: «این نمایشگاه، تلاشی برای ایجاد یک پل ارتباطی میان نسل جوان و فرهنگ غذایی نیاکانشان است.»

وی افزود: «دانشجویان می‌توانند در این فضا با تاریخچه غذاهای گیلانی، مواد اولیه منحصربه‌فرد هر اقلیم، آداب و رسوم دلنشین مرتبط با غذا و حتی جلوه‌های بصری این فرهنگ در قالب لباس‌های سنتی آشنا شوند. امیدواریم این تجربه، جرقه‌ای برای علاقه‌مندی آن‌ها به این حوزه پرپتانسیل باشد.»

پلکویی همچنین بر اهمیت نقش این مدرسه عالی در تربیت نیروهای کارآمد برای صنعت گردشگری استان تاکید کرد و گفت: «گیلان همواره به طعم‌های بی‌مانندش شهره بوده است. مدرسه عالی مهارتی، تلاش دارد تا با تربیت آشپزان ماهر و آشنا به این داشته‌های ارزشمند به توسعه گردشگری خوراک کمک کرده و سفیرانی برای معرفی این جاذبه‌های منحصربه‌فرد به سراسر کشور و جهان تربیت کند.»

خبرنگار : دانش‌آموز:‌فاطیما‌ هوشمند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار