تأخیر در آغاز فعالیت ادارات گلستان به منظور حمایت از تیم ملی فوتبال

گلستان(پانا)_استانداری گلستان با هدف حمایت از تیم ملی فوتبال در دیدار پیش‌رو با مصر و تقویت همبستگی ملی، فعالیت تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان را در روز شنبه ۶ تیرماه، با دو ساعت تأخیر اعلام کرد.

کد مطلب: ۱۷۱۵۰۲۰
لینک کوتاه کپی شد
تأخیر در آغاز فعالیت ادارات گلستان به منظور حمایت از تیم ملی فوتبال

به گزارش خبرگزاری پانا و به نقل از خبرگزاری صداوسیمای گلستان:در راستای حمایت از تیم ملی فوتبال ایران و ایجاد فضای انسجام ملی در جریان دیدار پیش‌رو با تیم ملی مصر، مدیریت استان گلستان تصمیم به تغییر موقت ساعات کاری گرفت.

مجتبی جمالی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گلستان، با اشاره به برگزاری مسابقه تیم ملی در ساعت ۶:۳۰ صبح روز شنبه ۶ تیرماه، اعلام کرد که با موافقت استاندار و رئیس شورای اداری استان فعالیت تمامی ادارات، مؤسسات عمومی و دستگاه‌های اجرایی در روز شنبه با دو ساعت تأخیر و از ساعت ۹ صبح آغاز خواهد شد.

وی تأکید کرد که این تصمیم با هدف همراهی با موج حمایت مردمی و تقویت همبستگی ملی اتخاذ شده است. همچنین جمالی خاطرنشان کرد که دستگاه‌های خدمات رسان، امدادی، بهداشتی و درمانی، بانک‌ها و نهادهای نظامی و انتظامی طبق روال معمول و بدون تغییر در ساعات کاری فعالیت خواهند کرد.

منبع : خبرگزاری صداوسیمای گلستان خبرنگار : ملینا آقایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار