فرمانده انتظامی شهرستان کردکوی:

وحدت رمز اقتدار امت اسلامی است

کردکوی(پانا) - فرمانده انتظامی شهرستان کردکوی با اشاره به اهمیت همبستگی میان مسلمانان گفت: وحدت اسلامی، قوی‌ترین و تأثیرگذارترین عامل توانمندی و اقتدار امت اسلام است.

کد مطلب: ۱۶۰۵۱۷۰
لینک کوتاه کپی شد
وحدت رمز اقتدار امت اسلامی است

سرهنگ محمد فرزبود در گفت‌وگو با خبرنگار پانا ضمن تبریک فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اعظم حضرت محمد ابن عبدالله(ص)، افزود: «آغاز هفته وحدت را به عموم مسلمانان جهان ، به‌ویژه مردم شریف و ولایت‌مدار شهرستان کردکوی و همچنین همکاران انتظامی و خانواده‌های آنان صمیمانه تبریک عرض می‌کنم.»

وی با بیان اینکه دشمنان تاریخی اسلام به‌ویژه استعمارگران خارجی ، همواره در پی ایجاد اختلاف میان امت اسلامی بوده‌اند ، خاطرنشان کرد :« قدرت‌های استعماری قوّت خود را در ضعف جوامع اسلامی جست‌وجو می‌کنند و با هدف غارت منابع و ثروت‌های ملل مسلمان ، تلاش کرده‌اند جو اعتماد و فضای برادری حاکم میان ملت‌های اسلامی را از بین ببرند.»

فرمانده انتظامی کردکوی تأکید کرد :« امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند تقویت وحدت ، همدلی و هم‌افزایی هستیم و باید با تکیه بر مشترکات دینی ، فرهنگی و اجتماعی ، نقشه‌های دشمنان اسلام را خنثی کنیم.»

سرهنگ فرزبود در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه این ایام در تقویم اسلامی اظهار داشت :« هفته وحدت یادآور ارزش‌های والای پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) است و باید از این فرصت برای گسترش فرهنگ اخوت ، همزیستی مسالمت‌آمیز و تلاش در مسیر تحقق آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی بهره‌مند شد.»

وی با بیان اینکه توسعه و پیشرفت کشور در گرو همدلی و انسجام ملی است ، افزود: «امیدوارم همه ما با یکدلی ، یکرنگی و خلوص نیت ، دست در دست هم داده و در مسیر آبادانی ایران اسلامی و صیانت از دستاوردهای انقلاب گام برداریم.»

خبرنگار : کیانا سادات حسینی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار