مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد:

۲۵ درصد خانوارهای استان تحت حمایت کمیته امداد هستند

یاسوج (پانا) - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه حدود ۴۹ هزار خانوار در این استان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند، گفت: با وجود ظرفیت‌های فراوان طبیعی و اقتصادی استان، قرار گرفتن ۲۵ درصد خانوارهای کهگیلویه و بویراحمد زیر پوشش کمیته امداد، آماری نگران‌کننده است و باید برای کاهش فقر و محرومیت مطالبه‌گری و چاره‌اندیشی شود.

کد مطلب: ۱۷۴۶۶۲۸
لینک کوتاه کپی شد
۲۵ درصد خانوارهای استان تحت حمایت کمیته امداد هستند

علی‌اصغر قلی‌پور در آیین جشن عاطفه‌ها با قدردانی از مسئولان، فرهنگیان، خیران، مدیران مدارس و دست‌اندرکاران این برنامه اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد استانی برخوردار از ظرفیت‌های فراوانی همچون منابع آب، نفت و گاز، معادن و گیاهان دارویی است، اما با وجود این ظرفیت‌ها همچنان با محرومیت و فقر مواجه است.

وی افزود: حدود ۴۹ هزار خانوار در استان تحت حمایت کمیته امداد هستند که معادل ۲۵ درصد خانوارهای استان است؛ همچنین حدود ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار و بیش از هفت هزار فرزند یتیم و محسنین در استان وجود دارد.

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: نزدیک به ۳۰ هزار دانش‌آموز، معادل حدود ۱۷ درصد دانش‌آموزان استان، تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند و این موضوع ضرورت توجه بیشتر به دانش‌آموزان نیازمند را نشان می‌دهد.

قلی‌پور با اشاره به برگزاری جشن عاطفه‌ها گفت: این جشن از ابتدای شهریورماه در استان آغاز شده و با مشارکت خیران، نیکوکاران، مؤسسات خیریه، آموزش و پرورش و سازمان بسیج دانش‌آموزی، کمک‌های مختلفی برای دانش‌آموزان نیازمند جمع‌آوری شده است.

وی از تهیه نزدیک به ۲۸ هزار بسته لوازم‌التحریر، کیف، کفش و لباس برای دانش‌آموزان نیازمند خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت خیران داخل و خارج از استان، این تعداد را به ۳۵ هزار بسته افزایش دهیم تا علاوه بر دانش‌آموزان تحت حمایت، بخشی از نیازهای دانش‌آموزان کم‌برخوردار خارج از پوشش کمیته امداد نیز تأمین شود.

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: همه دانش‌آموزان، فرزندان این جامعه هستند و باید کمک کنیم با حفظ عزت و کرامت، با کیف، کفش، لباس و لوازم‌التحریر مناسب وارد مدرسه شوند. کمک به یک دانش‌آموز نیازمند، چیزی از ما کم نمی‌کند، اما می‌تواند آینده یک دانش‌آموز را تغییر دهد.

قلی‌پور همچنین از توزیع اقلام مازاد جمع‌آوری‌شده در برخی دستگاه‌ها میان دانش‌آموزان نیازمند خارج از پوشش کمیته امداد خبر داد و افزود: مسئولیت ما تنها کمک به افراد تحت حمایت نیست و باید در حد توان، سایر نیازمندان جامعه را نیز مورد توجه قرار دهیم.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ احسان، انفاق و نوع‌دوستی در میان دانش‌آموزان، از برگزاری پویش انشای دانش‌آموزی با موضوع جشن عاطفه‌ها خبر داد و گفت: پنج دانش‌آموز که بهترین انشا را در زمینه جشن عاطفه‌ها ارائه کنند، مورد تقدیر قرار خواهند گرفت تا فرهنگ نیکوکاری و نوع‌دوستی در میان نسل آینده بیش از پیش ترویج شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار