رئیس کتابخانه عمومی امام خمینی (ره) دیشموک :

سال تحصیلی جدید، فصل تازه‌ای برای یادگیری و امید است

دیشموک (پانا)- «رئیس کتابخانه عمومی امام خمینی(ره) دیشموک، آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس را به دانش‌آموزان، معلمان، مدیران و خانواده‌ها تبریک گفت و بر اهمیت کتاب و کتابخوانی در مسیر رشد و آگاهی کودکان و نوجوانان تأکید کرد.»

کد مطلب: ۱۷۴۱۷۸۷
لینک کوتاه کپی شد
 سال تحصیلی جدید، فصل تازه‌ای برای یادگیری و امید است

فرهاد معززی در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد:  «آغاز سال تحصیلی جدید، فصل تازه‌ای از یادگیری، امید و ساختن آینده است و این ایام را به همه دانش‌آموزان عزیز، معلمان گرانقدر، مدیران و خانواده‌های محترم تبریک می‌گویم.»

وی با اشاره به اهمیت آغاز سال تحصیلی در شکل‌گیری مسیر علمی و تربیتی دانش‌آموزان افزود:  «امیدوارم سال تحصیلی جدید برای همه دانش‌آموزان، سالی سرشار از موفقیت، دانایی، پیشرفت و اتفاق‌های خوب باشد و هر یک از آنان بتوانند با انگیزه و امید، گام‌های مؤثری برای آینده خود بردارند.»

معززی ادامه داد:  «کتاب و کتابخوانی نقش مهمی در افزایش آگاهی، تقویت خلاقیت و رشد فکری کودکان و نوجوانان دارد و آشنایی دانش‌آموزان با کتاب می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری نسلی آگاه، خلاق و اهل مطالعه باشد.» 

رئیس کتابخانه عمومی امام خمینی(ره) دیشموک خاطرنشان کرد:  «کتابخانه عمومی همچون گذشته، خانه‌ای برای کتاب، دانایی و رشد کودکان و نوجوانان خواهد بود و امیدواریم دانش‌آموزان در کنار فعالیت‌های آموزشی مدرسه، با حضور در کتابخانه و بهره‌گیری از منابع مطالعاتی، مسیر یادگیری خود را گسترده‌تر کنند.»

وی در پایان، آغاز سال تحصیلی را به جامعه فرهنگی و دانش‌آموزی دیشموک تبریک گفت و برای همه دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها سالی همراه با موفقیت و سربلندی آرزو کرد.

 

خبرنگار : حدیث سبدک

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار