رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:
برگزاری راهپیمایی جمعه نصر و خشم در استان کهگیلویه و بویراحمد
یاسوج (پانا) - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» در سراسر استان خبر داد و از مردم برای حضور پرشور در این مراسم دعوت کرد.

سید جواد خاضع در گفتوگو با خبرنگار پانا، ضمن تبریک به مناسبت هفته عفاف و حجاب، اظهار کرد: «این هفته فرصتی ارزشمند برای حفظ و تقویت باورهای دینی در میان مسلمانان بهویژه بانوان و دختران است.»
وی با اشاره به برگزاری راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و در حمایت از مردم مظلوم غزه، گفت: «این راهپیمایی همزمان با سراسر کشور، بعد از اقامه نماز عبادی ـ سیاسی جمعه در تمامی نقاط استان برگزار میشود.»
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان افزود: «حضور پرشور و گسترده مردم ولایتمدار و انقلابی کهگیلویه و بویراحمد در این راهپیمایی، پیامی روشن برای دشمنان اسلام و انقلاب است و بیتردید تیری در چشم دشمن خواهد بود.»
ارسال دیدگاه