شهردار بم عنوان کرد:
نخستین بازارچه متمرکز عرضه دام زنده استان در بم افتتاح شد
بم (پانا) - نخستین بازارچه متمرکز عرضه دام زنده استان کرمان صبح امروز با حضور معاون عمرانی استاندار در بم افتتاح شد؛ این طرح با هدف ساماندهی عرضه دام، ارتقای سلامت عمومی و جلوگیری از عرضه غیربهداشتی اجرا شده است.
به گزارش خبرنگار پانا در بم، صبح روز ۳۱ اردیبهشتماه و در جریان سفر معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار به شهرستان بم، بازارچه متمرکز عرضه دام زنده شهرستان بم در جاده «کرک–بروات» افتتاح و راهاندازی شد.
در حاشیه این آیین، علیاصغر ذاکری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان با قدردانی از تلاشهای شهرداری و فرمانداری بم اظهار کرد: ساماندهی مراکز عرضه دام از اولویتهای حوزه مدیریت شهری است و میتواند نقش مهمی در ارتقای شاخصهای بهداشتی، ایجاد نظم در عرضه دام و ساماندهی فضای کسبوکار ایفا کند.
شهردار بم عنوان کرد: این پروژه با هدف ساماندهی فعالیتهای مرتبط با عرضه دام، ارتقای سلامت عمومی و جلوگیری از عرضه غیربهداشتی دام در سطح شهر طراحی و اجرا شده و در زمینی به مساحت یک هکتار احداث شده است.
وی افزود: عملیات اجرایی این بازارچه از ابتدای سال ۱۴۰۳ آغاز شد و پس از حدود ۱۵ ماه کار عمرانی، در پایان سال ۱۴۰۴ به مرحله بهرهبرداری رسید.
علیرضا ریاضی خاطرنشان کرد: این مجموعه شامل ۴۴ غرفه عرضه دام است که متناسب با نیاز بهرهبرداران در ابعاد مختلف از ۶۰ تا ۲۲۰ مترمربع طراحی و احداث شده و برای تکمیل و تجهیز آن در مجموع ۲۱ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
ارسال دیدگاه