احساس امنیت، سرمایه‌ای فراتر از خود امنیت است

کرمان (پانا) - معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان صبح امروز در آیین گرامی‌داشت روز جهانی استاندارد با تأکید بر نقش بنیادین استاندارد در ارتقای اعتماد اجتماعی گفت: امنیت واقعی زمانی تحقق می‌یابد که مردم در زندگی روزمره خود احساس امنیت و آرامش داشته باشند، و سازمان ملی استاندارد در این مسیر نقشی تعیین‌کننده ایفا می‌کند.

کد مطلب: ۱۶۲۳۸۷۵
لینک کوتاه کپی شد
احساس امنیت، سرمایه‌ای فراتر از خود امنیت است

رحمان جلالی در مراسم تقدیر از واحدهای نمونه استاندارد استان با اشاره به پیوند مستقیم میان کیفیت خدمات و احساس امنیت در جامعه اظهار داشت: «مهم‌تر از خود امنیت، احساس امنیت در میان مردم است؛ چرا که هر اندازه زیرساخت‌های امنیتی تقویت شوند، بدون شکل‌گیری حس آرامش در افکار عمومی، این تلاش‌ها ناتمام خواهد ماند.»

وی با اشاره به شرایط منطقه و رخدادهای اخیر منطقه‌ای افزود: «تحولات ۱۲ روز گذشته در غرب آسیا نشان داد که اگر در سال‌های گذشته بر توسعه پدافند غیرعامل و استانداردسازی زیرساخت‌ها تمرکز بیشتری می‌کردیم، امروز بسیاری از تهدیدها قابل کنترل‌تر بود.» جلالی تأکید کرد که امنیت و ایمنی باید به موازات هم پیش بروند تا کشور در برابر هر نوع تهدید، چه فیزیکی و چه روانی، مقاوم باشد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان خاطرنشان کرد: «برای رسیدن به جایگاه واقعی استاندارد، لازم است مدیران، صنعتگران و دستگاه‌های اجرایی نگاه خود را از الزامات اداری به یک نگرش هویتی و فرهنگی تغییر دهند؛ چرا که استاندارد صرفاً مجموعه‌ای از آیین‌نامه‌ها نیست، بلکه تضمین‌کننده سلامت، آرامش و کیفیت زندگی مردم است.»

خبرنگار : مهرشاد رستم‌پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار