گامی برای کاهش وابستگی به دارو با ترویج تغذیه درست؛

برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی بم

بم (پانا) - همزمان با هفته سلامت و روز جهانی غذا، جشنواره «غذای سالم» با هدف ارتقای فرهنگ تغذیه صحیح، کاهش مصرف نمک، قند و چربی و تشویق جامعه دانشگاهی به شیوه‌های غذایی سالم در سالن اجتماعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۲۳۰۷۱
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی بم

این جشنواره به همت معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشت و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد. در این رویداد، بیش از ۲۹ نفر از کارکنان دانشگاه در دو بخش «غذاهای اصلی» و «دسر و شیرینی» شرکت کردند و دستپخت‌های خود را بر اساس شاخص‌های تغذیه سالم ارائه دادند.

دکتر صوفیا پورطاهری، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بم در حاشیه این جشنواره گفت: برگزاری جشنواره غذای سالم در هفته سلامت، فرصتی برای بازنگری در عادات غذایی و کاهش وابستگی جامعه به دارو از طریق اصلاح تغذیه است». وی افزود: ترویج فرهنگ سفره سالم، نه‌تنها در محیط‌های اداری، بلکه در خانواده‌ها باید نهادینه شود تا شاهد ارتقای سلامت عمومی باشیم.

وی با اشاره به معیارهای انتخاب آثار گفت: در بخش غذا، تمرکز بر کاهش نمک، قند و چربی و استفاده از روغن‌های سالم بود و در بخش شیرینی‌جات نیز قندهای جایگزین طبیعی مانند عسل و خرما مورد توجه قرار گرفت. دکتر پورطاهری افزود: «این تغییرات کوچک در شیوه آشپزی می‌تواند تأثیر بزرگی بر کاهش بیماری‌های غیرواگیر داشته باشد.

در پایان این برنامه‌ی پرنشاط، غذاها و دسرهای شرکت‌کنندگان توسط هیأت داوران متخصص ارزیابی شد و به نفرات برتر لوح تقدیر و جوایزی اهدا گردید. به گفته معاون دانشگاه، استقبال گسترده کارکنان نشان داد که جشنواره‌های عملی و مشارکتی مؤثرترین روش برای ترویج سبک زندگی و تغذیه سالم در جامعه هستند.

خبرنگار : مهرشاد رستم‌پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار