هم‌افزایی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی؛ ارتقای امنیت پایدار در دیار سردار سلیمانی

کرمان (پانا) - به مناسبت هفته فراجا، نشست مشترک اعضای شورای قضائی استان کرمان با شورای معاونین فرماندهی انتظامی استان، صبح یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ در محل دادسرای عمومی و انقلاب کرمان برگزار شد. رئیس کل دادگستری استان با تقدیر از خدمات نیروی انتظامی، بر نقش همه دستگاه‌ها در تحقق امنیت پایدار تاکید کرد و فرمانده انتظامی استان نیز تعاملات موجود را عامل موفقیت در طرح‌های امنیتی دانست.

کد مطلب: ۱۶۱۷۸۱۳
لینک کوتاه کپی شد
هم‌افزایی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی؛ ارتقای امنیت پایدار در دیار سردار سلیمانی

حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان کرمان، در این نشست امنیت را «مقوله‌ای چند وجهی» خواند و خاطرنشان کرد: تحقق واقعی امنیت زمانی ممکن است که همه سازمان‌ها و نهادها وظایف خود را در حوزه تأمین و ارتقای آن به درستی انجام دهند. وی با گرامیداشت یاد شهدای فراجا گفت: این شهدا برای اقتدار نظام و انقلاب، جان خود را فدا کرده‌اند.

وی ضمن تشکر از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروی انتظامی در حفظ امنیت استان، گفت: این خدمات موجب موفقیت‌های بیشتری برای دستگاه قضایی نیز شده است. حمیدی افزود: هماهنگی و هم‌افزایی میان پلیس و قوه قضائیه، علاوه بر ارتقای امنیت اجتماعی، احساس امنیت مردم را نیز تقویت می‌کند.

رئیس شورای قضائی استان، نیروی انتظامی را ضابط عام دستگاه قضائی دانست و تاکید کرد که بخشی از موفقیت‌های دو مجموعه، نتیجه پشتیبانی و تعاملات سازنده طرفین است. وی بر اهمیت نشست‌های مشترک برای ایجاد همکاری، همراهی و هم‌افزایی بیشتر تأکید کرد و آن را عامل افزایش امنیت اجتماعی عنوان نمود.

حمیدی با اشاره به اینکه بسیاری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی ریشه در مشکلات اقتصادی دارند، تصریح کرد: رفع فقر و تأمین معیشت مردم، بستر اجرای عدالت و تأمین اجتماعی را فراهم می‌کند. وی افزود: در آیات قرآن و روایات نیز بر ارتباط فقر و ناامنی تأکید شده و دستگاه قضایی باید ضمن حمایت از فعالیت‌های اقتصادی قانونمند، از نهادهای مسئول در حوزه معیشت مطالبه‌گری کند.

سردار جلیل موقوفه‌ئی، فرمانده انتظامی استان کرمان، در این مراسم ضمن قدردانی از همراهی دستگاه قضائی، گفت: نتیجه تعاملات را در اجرای طرح‌های امنیت محله‌محور، حضور قضات در مأموریت‌های انتظامی و مقابله با جرائم مهم دیده‌ایم. وی اضافه کرد: در استان کرمان پرونده باز مربوط به اراذل و اوباش وجود ندارد و این موفقیت حاصل هماهنگی کامل دو دستگاه است.

وی از تلاش دشمنان برای ضربه زدن به وحدت موجود بین دستگاه قضائی و انتظامی سخن گفت و تأکید کرد که در دیار سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، نتایج مثبت این تعاملات آشکار است. موقوفه‌ئی همچنین معرفی دادستان کرمان به عنوان «مدیر برتر کشوری» را افتخاری برای استان دانست که پرچم موفقیت‌های کرمان را در کشور برافراشته است.

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به موفقیت‌های اخیر در برخورد با سارقان مسلح، سرقت به عنف و مقابله با اراذل و اوباش، خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌ها باید در مسیر تأمین، حفظ و ارتقای امنیت پای کار باشند تا با همگامی، امنیت پایدار و احساس امنیت در جامعه تقویت شود.

خبرنگار : مهرشاد رستم‌پور , مهرشاد رستم پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار