مشاور دانش آموزی وزیر آموزش و پرورش:
دانشآموزان باید مطالبهگر و راوی مدرسه و جامعه باشند
جوانرود(پانا) - حسام کریمی نماینده استان کرمانشاه در مجلس دانشآموزی کشور و مشاور دانشآموزی وزیر آموزش و پرورش در شهرستان جوانرود با فرهنگیان و دانشآموزان گفتوگو کرد.

حسام کریمی نماینده استان کرمانشاه در مجلس دانش آموزی کشور و مشاور دانش آموزی وزیر آموزش و پرورش در شهرستان جوانرو در دیدار با دانش آموزان شهرستان جوانرود گفت: شما باید راوی نسل خود باشید و حقایق جامعه را بیان کنید و در تشکلات دانش آموزی در تمامی سطوح مثمر ثمر واقع شوید.
مشاور دانش آموزی وزیر آموزش و پرورش افزود: با حضور در میادین علمی ، فرهنگی ، ورزشی و... خودتان را برای حضور در جامعه ی فردا آماده کنید چون نسل شما روایتگران و تثبیت کنندگان آینده هستند.
وی خاطر نشان کرد: از الان استعدادیابی و حضور شما دانش آموزان را در تشکلات دانش آموزی (پانا ، پیشتازان ، شورای دانش آموزی و...) شروع می کنیم.
کریمی اظهار داشت: با کیفیت بخشی در آموزش و پرورش باید دانش آموزان را به جایگاهی برسانید که بتوانند از حق دفاع کنند و در سطوح مختلف در کشور و بین الملل مقام آور باشند.
مشاور دانش آموزی وزیر آموزش و پرورش گفت: از زحمات شبانه روزی شما معلمان و فرهنگیان گرامی در راستای پرورش دانش آموزان سپاسگزارم و با استعانت از درگاه خداوند متعال بهترین ها را برای شما خواستارم.
در پایان حسام کریمی نماینده استان کرمانشاه در مجلس دانش آموزی کشور شنونده دغدغه های دانش آموزان و فرهنگیان شهرستان جوانرود بود
ارسال دیدگاه