کارخانه تولید کلوچه شیرین هلن با سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد تومانی در دهگلان افتتاح شد

دهگلان (پانا) _ همزمان با هفته دولت و با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، فرماندار دهگلان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، کارخانه تولید کلوچه شیرین هلن (آویِه‌ر) با سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد تومان در شهرستان دهگلان به بهره‌برداری رسید.

کد مطلب: ۱۶۰۱۸۷۹
لینک کوتاه کپی شد
کارخانه تولید کلوچه شیرین هلن با سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد تومانی در دهگلان افتتاح شد

واحد تولیدی کلوچه شرکت شیرین هلن (آویِه‌ر) روز گذشته با حضور دکتر سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر سودابه ضرغام‌نژاد فرماندار دهگلان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی افتتاح شد.

این کارخانه که توسط گروه صنعتی آریو کردستان تأسیس شده است، با هدف تولید و بسته‌بندی کلوچه‌ها و شیرینی‌های سنتی و بومی منطقه راه‌اندازی شده و علاوه بر رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال، به توسعه تولیدات محلی نیز کمک خواهد کرد. به گفته مدیران شرکت، برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات به بازارهای بین‌المللی نیز در دستور کار قرار دارد.

مراسم افتتاحیه با استقبال مردم دهگلان همراه بود. در این مراسم، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افتتاح چنین واحدهای تولیدی را نشانه‌ای از جدیت دولت در حمایت از تولید داخلی و توسعه مناطق کمتر برخوردار دانست. فرماندار دهگلان نیز با تأکید بر اهمیت ایجاد فرصت‌های شغلی، حمایت از سرمایه‌گذاران محلی را ضروری عنوان کرد.

این پروژه علاوه بر اشتغال‌زایی مستقیم برای ده‌ها نفر از جوانان شهرستان، صنایع وابسته‌ای همچون بسته‌بندی، حمل و نقل و فروش را نیز فعال خواهد کرد و به عنوان الگویی موفق از توسعه صنعتی در استان کردستان معرفی می‌شود.

خبرنگار : محمد خالدیان، دانش‌آموز: سینا مرادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار