استاندار کردستان:

مردم با وجود همه سختی‌ها اجازه تعرض به کشور را ندادند

استاندار کردستان گفت: انسجام و مقاومت ملت ایران در کنار جانفشانی نیروهای مسلح، رمز عبور از شرایط سخت اخیر بود و این فرهنگ ایثار و شهادت است که مردم را همچنان پای کار نگه داشته است.

کد مطلب: ۱۵۸۰۱۸۳
لینک کوتاه کپی شد
مردم با وجود همه سختی‌ها اجازه تعرض به کشور را ندادند

آرش لهونی، ظهر امروز در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای اخیر، سرداران نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌گناهی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، اظهار کرد: مقاومت ملت بزرگ ایران و همدلی و انسجام مردم در کنار جانفشانی نیروهای مسلح ما، عامل اصلی عبور موفق کشور از شرایط جنگی اخیر بود.

وی ضمن ابراز تشکر ویژه از مردم استان کردستان، افزود: مردم ما در این ایام با صبر، متانت و هوشیاری کامل در کنار مسئولان و نیروهای امنیتی بودند و اجازه ندادند فضای استان، فضای ناامنی و نگرانی شود.

استاندار کردستان با اشاره به تشکیل مستمر جلسات شورای تأمین در طول دوازده روز گذشته، تصریح کرد: در این مدت، همه تلاش ما این بود که با لغو جلسات غیرضروری، تمام توان استان معطوف به تأمین نیازهای مردم و حفظ آرامش عمومی شود.

لهونی با اشاره به فعال بودن تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان، اقتصادی و نظارتی در این مدت، گفت: جلسات روزانه‌ای با محوریت تأمین اقلام ضروری مردم برگزار شد و حتی پیش از ابلاغ از مرکز، تصمیم گرفتیم در صورت کمبود اقلام، از ظرفیت مرز برای واردات استفاده کنیم.

وی با تأکید بر اینکه همراهی مردم نقش کلیدی در حفظ ثبات و آرامش استان داشت، بیان کرد: البته کاستی‌هایی نیز وجود داشت اما همه مدیران استان با تمام توان در خدمت مردم بودند و چنانچه کمبودی احساس شده، از مردم عذرخواهی می‌کنیم.

استاندار کردستان با اشاره به نقش فرهنگ ایثار و شهادت در پایداری مردم، خاطرنشان کرد: اگر امروز نیز مردم ما همچون دوران دفاع مقدس ایستادگی کردند، به‌دلیل نهادینه شدن همین فرهنگ است. برخی تصور می‌کردند پس از گذشت سال‌ها از جنگ، مردم دیگر آن‌گونه پای کار نخواهند بود، اما وقایع اخیر نشان داد ملت ما همچنان آماده دفاع از کشور هستند.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای استان کردستان در روزهای اخیر و اشاره به برگزاری مراسم تشییع آنان، گفت: لازم است مراسمات بعدی از جمله هفتم و چهلم شهدا با حضور گسترده و در شأن این عزیزان برگزار شود و همه ادارات و شهرداری‌ها برای فضاسازی شهرها پای کار باشند.

استاندار کردستان همچنین خواستار ابلاغ رسمی به شهرداری‌های استان برای نصب بنر تصاویر شهدا در سطح شهر شد و بر لزوم حضور فعال دستگاه‌های اجرایی در مراسم‌های مرتبط تأکید کرد.

لهونی در پایان با تقدیر از همراهی نماینده ولی‌فقیه در استان، علما، ائمه جمعه، رسانه‌ها، نیروهای امنیتی و اعضای شورای تأمین، افزود: در کنار برنامه‌ریزی برای بزرگداشت شهدای اخیر، سرکشی از خانواده‌های آنان نیز باید در دستور کار مدیران و فرمانداران قرار گیرد.

وی همچنین با گرامیداشت هفته قوه قضاییه، یاد شهدای این نهاد را گرامی داشت و از مسئولان خواست با توجه به موضوع حقوق بشر آمریکایی، تمهیدات لازم را در این زمینه نیز با حساسیت ویژه دنبال کنند.

قدرت دفاعی، ضرورت اسلام برای مقابله با دشمنان است

ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج، ضمن تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان عرصه هسته‌ای کشور، بر لزوم تقویت قدرت دفاعی جمهوری اسلامی تأکید کرد و گفت: از دیدگاه دین اسلام، عزت هر ملت در گرو تقویت قوای مادی و معنوی آن است.

وی افزود: امروز کشورهای اسلامی به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران باید دارای نیروهای مسلحی قوی و مقتدر باشند؛ چراکه دشمنان همواره در پی ضربه زدن به امنیت کشور ما بوده‌اند.

امام جمعه سنندج با اشاره به آیه ۶۰ سوره انفال خاطرنشان کرد: خداوند در این آیه بر آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن تأکید دارد. این آیه تنها درباره تجهیزات نظامی نیست بلکه تمام ابزارهای مورد نیاز برای دفاع از ملت را شامل می‌شود.

ماموستا رستمی ادامه داد: هر کشوری که از قدرت کافی برخوردار باشد، هم می‌تواند از خود دفاع کند و هم به‌عنوان مرکزی برای صلح و دوستی در جهان شناخته شود. اسلام با هیچ کشوری سر نزاع ندارد، اما در برابر دشمن نمی‌توان بی‌تفاوت بود.

وی با تأکید بر نقش مهم روحانیت در روشنگری جامعه، گفت: مسجد جایگاه پیامبران و اهل بیت بوده و امروز نیز باید محلی برای تبیین مسائل مهم روز باشد. روحانیون موظف‌اند با بهره‌گیری از حکمت و گفت‌وگوی نیکو، ملت را آگاه سازند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از صبر، شجاعت و آگاهی مردم ایران در برابر تهدیدهای دشمنان، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب با قاطعیت و صراحت مواضع جمهوری اسلامی را بیان کردند و این ایستادگی، دشمنان را از ادامه مسیرشان پشیمان ساخت.

ماموستا رستمی همچنین گفت: دشمنان گمان می‌کردند با حرکات جنایت‌کارانه، مردم را از نظام و رهبری جدا می‌کنند، اما نتیجه برعکس شد و اتحاد ملی و انسجام اجتماعی تقویت گردید.

وی در پایان تأکید کرد: این روزها فرصتی برای تبیین بیشتر حقایق و روشنگری درباره نقض حقوق بشر توسط آمریکا و حامیانش است و انتظار می‌رود همه دستگاه‌ها، برنامه‌ای شاخص در این زمینه اجرا کنند.

هفته حقوق بشر آمریکایی فرصتی برای افشای چهره واقعی استکبار است

حجت‌الاسلام سید محمد سادات، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان، در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای امنیت، مدافعان حرم، دانشمندان، بانوان و کودکان شهید حوادث اخیر، اظهار کرد: حادثه تلخ جنگ ۱۲ روزه اخیر و جنایات رژیم صهیونیستی، بیدارباشی برای شناسایی جریان نفوذ در ارکان نظام و مقابله قاطع با آن است.

وی با اشاره به شهادت ۶۱۰ نفر و جانبازی بیش از ۴۷۰۰ تن در روزهای اخیر، تصریح کرد: ملت ایران نشان دادند که در برابر ظلم ایستادگی می‌کنند و جهان امروز، ایران را به عنوان یک قدرت نوظهور ظلم‌ستیز می‌شناسد که به هر تعرضی با قدرت پاسخ می‌دهد.

سادات ادامه داد: هفته حقوق بشر آمریکایی که از ششم تیرماه آغاز و با سالروز شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و یارانش در هفتم تیر به اوج می‌رسد، فرصتی ارزشمند برای افشای ماهیت واقعی آمریکا و رژیم صهیونیستی است که از ابتدای شکل‌گیری، کارنامه‌ای سیاه از جنایت، ترور و کشتار دارند.

وی تأکید کرد: بسیاری از جوانان امروز شهدای بزرگی چون شهید همت، شهید بهشتی و شهدای هفت تیر را تنها با نام خیابان‌ها و اتوبان‌ها می‌شناسند، در حالی‌که باید ابعاد شخصیتی و مجاهدت‌های این بزرگان تبیین شود.

سادات با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی و هنری باید با جدیت دنبال شود، افزود: در حوزه هنرهای تجسمی، نوشتاری و دیگر شاخه‌های هنری، فراخوانی در سطح استان در دست طراحی است تا با مشارکت گروه‌های خلاق از تمام سنین، تولیداتی فاخر و ماندگار ارائه شود.

وی از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا با طراحی برنامه‌های شاخص به‌ویژه در حوزه تبیینی، در بزرگداشت این هفته مشارکت جدی داشته باشند و گفت: انتظار داریم در استان کردستان نیز همزمان با مراسم تشییع پیکر شهدای اخیر در تهران، مراسم‌های باشکوهی با محوریت مساجد جامع و مراکز شهرستان‌ها برگزار شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان در پایان تصریح کرد: هفته حقوق بشر آمریکایی، فرصتی برای شناخت چهره نفاق، تجلیل از خانواده شهدای ترور و تبیین اقتدار نظام در برابر تهدیدهاست و همه دستگاه‌ها باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.

فرهنگ ایثار و شهادت عامل استمرار انقلاب اسلامی است

سید فواد حسینی، مدیرکل آموزش‌وپرورش کردستان، با بیان اینکه خون شهدا درخت انقلاب اسلامی را آبیاری کرده است، اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت، به تعبیر رهبر معظم انقلاب، کمتر از شهادت نیست و استمرار انقلاب اسلامی مرهون همین فرهنگ و مشی امام خمینی(ره) است.

وی با اشاره به نقش دستگاه تعلیم و تربیت در تبیین آرمان‌های شهدا، افزود: مجموعه آموزش‌وپرورش استان کردستان در روزهای سخت مقاومت و ایثار، در مسیر فرمایشات رهبر معظم انقلاب حرکت کرد و از تریبون‌های مختلف، پیام‌آور آرامش و روشنگری در برابر جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی بود.

حسینی به راه‌اندازی پویش‌های متعددی در این ایام اشاره کرد و گفت: پویش‌هایی همچون «تا آخر ایستاده‌ایم» با هدف روایت ایثارگری‌های ملت ایران در آن ایام طراحی و اجرا شد تا این حماسه‌ها در جامعه شنیده، دیده و بازگو شود.

مدیرکل آموزش‌وپرورش کردستان با تأکید بر لزوم تولید محتوای رسانه‌ای در حوزه ایثار و شهادت ادامه داد: دستگاه‌های مختلف در این روزها هم‌نوا با مردم بودند و در ابعاد اقتصادی، رسانه‌ای و خدماتی تلاش کردند تا از شرایط دشوار عبور کنیم. باید این مجاهدت‌ها نیز مستندسازی و تبیین شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ارائه خدمت شایسته به دانش‌آموزان خانواده شهدا، وظیفه‌ای مهم و افتخارآمیز برای آموزش‌وپرورش است و تلاش داریم در این مسیر گام‌های مؤثرتری برداریم.

تشییع پیکر شهدا باید با رویکرد فرهنگی و معنوی ویژه برگزار شود

علیرضا شهسواری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان، در این جلسه اظهار کرد: یکی از دستور کارهای این جلسه بررسی موضوع تشییع شهدای اخیر است که با همکاری اعضای جلسه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی افزود: تشییع پیکر شهدا اثرات فرهنگی و معنوی ویژه‌ای به دنبال دارد و عزم ملی کشور ما از برکت خون شهدا به ثمر نشسته است؛ ما وظیفه داریم امید و باور را در میان مردم زنده نگه داریم.

شهسواری خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم اولیه تشییع شهدا از اولویت‌های بنیاد شهید است و این مراسم‌ها باید به‌صورت ویژه و در شأن شهدا برگزار شود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت تبلیغات محیطی، خواستار توجه دستگاه‌ها و ادارات به فضاسازی شهری و محیطی در رابطه با شهدا شد و تأکید کرد این موضوع باید به‌صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان اضافه کرد: پخش مستقیم مراسم وداع با شهدا، برگزاری شبی با شهدا و تبیین جایگاه شهدا در تریبون‌های نماز جمعه از جمله اقداماتی است که می‌تواند در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش‌آفرین باشد و نباید از آن غفلت شود.

وی در ادامه از شناسایی پیکر شهید رضا بسطامی از شهدای هوافضای کشور خبر داد و گفت: پیکر این شهید به استان منتقل خواهد شد و روز شنبه مراسم بدرقه در سنندج و شبی با شهدا در بیجار برگزار می‌شود و مراسم تدفین نیز روز یکشنبه انجام خواهد گرفت.

شهسواری در پایان تصریح کرد: تهیه تمثال مبارک شهدا و برگزاری یادواره شهدا در سطح استان از نیازهای ضروری است که باید به آن توجه ویژه شود.

خبرنگار : سنا باتمانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار