عضو فعال کانون دانشآموزی جمعیت هلال احمر مشاور استاندار هرمزگان شد
تهران (پانا) - مبینا مرادی، عضو فعال کانون دانشآموزی جمعیت هلال احمر مشاور استاندار هرمزگان شد.

وحید ایمانی معاون پیشدبستانی و دانشآموزی سازمان جوانان هلال احمر گفت: در راستای توجه به توانمندیهای نوجوانان و بهرهمندی از ظرفیت این آیندهسازان، مبینا مرادی، عضو فعال کانون دانشآموزی جمعیت هلال احمر استان هرمزگان به عنوان مشاور دانشآموزی استاندار منصوب شد.
ایمانی این انتصاب را گامی بلند در مسیر بهرهگیری از ظرفیتهای ارزشمند نوجوانان دانست و اظهار داشت: این انتخاب شایسته نشاندهنده اعتماد مسئولان به پتانسیل بالای نسل نوجوان در اداره امور استان است.
معاون پیشدبستانی و دانشآموزی سازمان جوانان در پایان گفت: در کنگره کانونهای دانشآموزی هلال احمر که توسط این سازمان برگزار خواهد شد؛ مشاورین نوجوان سازمان جوانان هم تعیین میشوند.
مبینا مرادی با فعالیتهایی نظیر همکاری و مشارکت در مانورهای ایمنی و زلزله در مدارس، اردوی راهیان نور دانشآموزی، طرح دادرس سبز، ترغیب و تشویق دانشآموزان به فعالیتهای اجتماعی و پیوستن به شبکه هلالیتا و مشارکت در پویشهای مردمی و فعالیتهای داوطلبانه خود در جمعیت هلال احمر همواره به عنوان الگویی از مسئولیتپذیری و تعهد اجتماعی شناخته شده است.
ارسال دیدگاه