امام جمعه شهر سفیددشت:
رویگردانی آمریکا از جنگ و موشک نشانه عقبنشینی است
بروجن (پانا) - امام جمعه سفیددشت با اشاره به اقتدار نیروهای مسلح و وحدت و همبستگی مردم، رویگردانی آمریکا از جنگ و موشک را نشانهای از عقبنشینی این کشور دانست.
سعید حسینپور، امام جمعه شهر سفیددشت، در گفتوگو با خبرنگار پانا، رویگردانی آمریکا از جنگ و موشک را نشانهای از عقبنشینی پنهان این کشور دانست و اظهار کرد: «رویگردانی آمریکا از جنگ و موشک، نشانه عقبنشینی است و این کشور برای جبران شکستهای خود به فشار اقتصادی روی آورده است؛ چراکه جنگ خسارتهای سنگینی برای آنان به همراه داشته است.»
وی با اشاره به نقش اقتدار نیروهای مسلح و وحدت و همبستگی مردم در مقابله با دشمنان افزود: «اقتدار نیروهای مسلح کشور و وحدت و همبستگی مردم، زمینهساز پیروزی اسلام و نابودی دشمنان بود. مسئولان باید بیش از پیش به فکر مردم باشند و تصمیماتی اتخاذ کنند که در راستای حمایت و کمک به آنان باشد. زمانی که مسئولان به فکر مردم و ملت باشند، مردم نیز پشتیبان مسئولان خواهند بود.»
حسینپور همچنین با اشاره به انتصاب فرماندهان نیروهای مسلح با حکم مقام معظم رهبری تصریح کرد: «انتصاب فرماندهان قوی و شایسته با حکم مقام معظم رهبری، اقدامی بهجا و مقتدرانه بود که موجب هراس و ناامیدی دشمنان شد.»
ارسال دیدگاه