امام جمعه فارسان:

جمهوری اسلامی در موضع اقتدار و ثبات قرار دارد / پاسخ ایران به خطای دشمن محدود نخواهد بود

فارسان (پانا) - امام جمعه فارسان گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز با تکیه بر هوشیاری ملت و تدابیر نهادهای مسئول در جایگاه قدرت و ثبات قرار دارد و در صورت هرگونه خطای محاسباتی از سوی دشمن، پاسخ ایران می‌تواند سطح منطقه را دربرگیرد.

کد مطلب: ۱۶۶۲۱۳۵
لینک کوتاه کپی شد
جمهوری اسلامی در موضع اقتدار و ثبات قرار دارد / پاسخ ایران به خطای دشمن محدود نخواهد بود

حجت‌الاسلام محسن ملک‌پور در خطبه‌های نماز جمعه این هفته فارسان، با اشاره به آخرین تحولات داخلی و منطقه‌ای اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی طی سال‌های اخیر با طراحی پروژه‌های پیچیده‌ای چون اغتشاش، ترور و جنگ ترکیبی تلاش کردند امنیت و انسجام کشور را هدف قرار دهند، اما این توطئه‌ها با هوشیاری ملت ایران و اقدام هوشمندانه نهادهای مسئول با شکست مواجه شد.

وی با تأکید بر ماهیت دفاعی جمهوری اسلامی ایران افزود: ایران هرگز کشوری جنگ‌طلب نبوده است، اما به‌خوبی فنون دفاع و نبرد را می‌شناسد و در برابر هرگونه خطای محاسباتی دشمن، پاسخ جمهوری اسلامی محدود و مقطعی نخواهد بود و می‌تواند دامنه‌ای منطقه‌ای داشته باشد.

امام جمعه فارسان اقتدار امروز کشور را حاصل صبر، بصیرت و مقاومت مردم دانست و تصریح کرد: این اراده‌ مستحکم مردمی، پشتوانه‌ اصلی نظام جمهوری اسلامی است و هیچ قدرتی توان تضعیف آن را ندارد.

ملک‌پور با اشاره به پدیده «کشته‌سازی» در جنگ‌های رسانه‌ای خاطرنشان کرد: رسانه‌های معاند با بزرگ‌نمایی آمارها و روایت‌سازی‌های احساسی به‌دنبال تحریک افکار عمومی و ایجاد ناآرامی‌های اجتماعی هستند، اما آگاهی ملت ایران و عملکرد دقیق نهادهای مسئول، این سناریوها را خنثی کرده است.

وی در ادامه، راهپیمایی ۲۲ بهمن را نماد وحدت، اقتدار و همدلی ملت ایران دانست و گفت: حضور گسترده مردم در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، پاسخی قاطع به تهدیدها و جنگ روانی دشمنان خواهد بود و بار دیگر جایگاه انقلاب اسلامی در عمق باورهای مردم را به نمایش می‌گذارد.

در پایان، امام جمعه فارسان با دعوت از دانشگاهیان، فرهنگیان، جوانان و نوجوانان برای حضور پرشور در برنامه‌های دهه فجر، بر نقش نسل نوجوان در انتقال آرمان‌های انقلاب و پاسداری از هویت ملی تأکید کرد و افزود: تداوم انقلاب اسلامی وابسته به ایمان، آگاهی و بصیرت نسل‌های آینده است.

خبرنگار : مرضیه نجفی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار