امام جمعه شهرستان اردل:

اعتکاف نشانه‌ای از پایبندی نسل جوان به ارزش‌های دینی است

میانکوه (پانا) - امام جمعه شهرستان اردل با تأکید بر اینکه اعتکاف، بستری برای بازگشت به خویشتن، خودسازی، انس با قرآن و تقویت ایمان است، حضور پرشور دانش‌آموزان را نشانه‌ای از پایبندی نسل جوان به ارزش‌های دینی دانست.

کد مطلب: ۱۶۵۳۶۶۶
لینک کوتاه کپی شد
اعتکاف نشانه‌ای از پایبندی نسل جوان به ارزش‌های دینی است

به گزارش خبرنگار پانا؛ حجت‌الاسلام و المسلمین محمد حسین‌پور در نخستین روز مراسم معنوی اعتکاف در مسجد صاحب‌الزمان(عج) روستای شیاسی که با حضور جمعی از دانش‌آموزان پیشتاز و بانوان این روستا برگزار شد با بیان اینکه اعتکاف یکی از سنت‌های ارزشمند اسلامی است، گفت: اعتکاف فرصتی استثنایی برای بازگشت به خویشتن، تمرکز بر عبادت و تقویت ارتباط قلبی با خداوند متعال است.

وی افزود: اعتکاف تنها یک عبادت فردی نیست، بلکه بستری برای همدلی، هم‌افزایی و تقویت وحدت اجتماعی میان مؤمنان است.

 امام جمعه اردل با اشاره به حضور پرشور دانش آموزان در این مراسم، تأکید کرد: دانش آموزان باید از این فرصت برای انس با قرآن، دعا و مناجات بهره ببرند و با تقویت ایمان و معنویت، خود را در برابر آسیب‌های اجتماعی ایمن سازند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین‌پور همچنین با اشاره به شرایط فرهنگی و اجتماعی امروز جامعه، بر ضرورت پایبندی به ارزش‌های دینی و اخلاقی تأکید کرد و گفت: اعتکاف می‌تواند نقطه شروعی برای اصلاح فردی و اجتماعی باشد و زمینه‌ساز ارتقای معنویت در جامعه شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزارکنندگان به خاطر فراهم کردن زمینه این مراسم معنوی قدردانی کرد و افزود: برگزاری چنین آیین‌هایی نشان‌دهنده اهتمام مردم به ارزش‌های دینی و تلاش برای زنده نگه داشتن سنت‌های اسلامی است.» 

امام جمعه اردل خاطرنشان کرد: حضور گسترده دانش آموزان و خانواده‌ها در مسجد صاحب‌الزمان روستای شیاسی جلوه‌ای خاص به این مراسم بخشید و نشان می‌دهد که اعتکاف همچنان جایگاه ویژه‌ای در میان مردم دارد.

خبرنگار : مریم نظری شیاسی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار