مسئول کشوری لیگ جت:

لیگ جت؛ کانون آموزش کنشگری و تقویت بنیان‌های تفکر انتقادی دانش‌آموزان است

شهرکرد (پانا) - مسئول کشوری لیگ جت (جهاد تبیین) در شهرکرد با اعلام آغاز فاز جدید «جهادتبیین» با محوریت تاریخ ایران، تصریح کرد: لیگ جت امسال به «کانون اصلی آموزش کنشگری و تقویت بنیان‌های تفکر انتقادی» دانش‌آموزان تبدیل خواهد شد.

کد مطلب: ۱۶۳۵۴۴۹
لینک کوتاه کپی شد
لیگ جت؛ کانون آموزش کنشگری و تقویت بنیان‌های تفکر انتقادی دانش‌آموزان است

محمدجواد دوستدار، مسئول کشوری لیگ جت در حاشیه حضور در دورهمی بزرگ لیگ جت و در گفت‌وگو با خبرنگار دانش‌آموز پانا از آغاز فاز جدید «جهادتبیینی» در سال تحصیلی جدید خبر داد.

وی با تأکید بر محوری بودن تاریخ پرافتخار ایران عزیز در برنامه‌های امسال، لیگ جت را به‌عنوان «کانون آموزش کنشگری و تقویت بنیان‌های تفکر انتقادی» دانش‌آموزان معرفی کرد که هدف آن تبدیل این دوره به رویدادی سرنوشت‌ساز برای نسل جدید استان چهارمحال و بختیاری است.

دوستدار با اشاره به فعالان لیگ جت جهادتبیینی تأکید کرد: «هدف‌گذاری امسال بر آن است تا این رویداد تبدیل به یک «رویداد سرنوشت تاریخی» برای دانش‌آموزان استان چهارمحال و بختیاری شود.»

وی با اشاره به اهمیت نقش‌آفرینی نسل نوجوان در عرصه تبیین حقایق، خاطرنشان ساخت: «عملیات جهادتبیینی که از سال تحصیلی جدید با تمرکز بر تاریخ ایران آغاز شده است، صرفاً یک مسابقه نیست، بلکه یک مکتب تربیتی است که ابزارهای لازم برای تحلیل و کنشگری را به دانش‌آموزان می‌بخشد.»

مسئول لیگ جت کشور تشریح کرد: «مسیر عملیاتی دانش‌آموزان شامل سه مرحله کلیدی خواهد بود: مطالعه عمیق کتاب‌های محوری، تکمیل بوم تفکر انتقادی برای سازماندهی ذهنی و تحلیلی، و در نهایت کنشگری فعال و مؤثر میدانی در فضای واقعی جامعه

دوستدار در پایان به تم سال جاری این لیگ اشاره کرد و گفت: «تم محوری سال با شعار "ایران می‌خوانیم" تعریف شده است تا دانش‌آموزان با غرق شدن در تاریخ پرافتخار کشور، بتوانند به عنوان یک کنشگر فعال و آگاه، در برابر روایت‌های تحریف‌شده، سدی محکم ایجاد کنند.»

خبرنگار : هانیه هاشمی بنی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار