مشاور آموزشگاه شیخ فضل‌الله نوری شهر سفیددشت:

برای ایجاد شناخت در دانش آموزان باید هدف تحصیلی آن‌ها را مشخص کنیم

بروجن (پانا) - مشاور آموزشگاه شیخ فضل‌الله نوری شهر سفیددشت گفت: برای ایجاد شناخت در دانش آموزان باید هدف تحصیلی آن‌ها را مشخص کنیم.

کد مطلب: ۱۶۳۱۵۳۰
لینک کوتاه کپی شد
برای ایجاد شناخت در دانش آموزان باید هدف تحصیلی آن‌ها را مشخص کنیم

ایمان ابتکارنسب، مشاور آموزشگاه شیخ فضل‌الله نوری شهر سفید‌دشت در گفت‌وگو با خبرنگاران پانا گفت: «مشاور تحصیلی یا یک مشاور مدرسه با تمامی مسائلی که دانش‌آموز را می تواند در مسیر موفقیت تحصیلی و زندگی اش با چالش مواجه کند و یا او را از مسیر اصلی خارج کند مواجه است.» 

وی ادامه داد: «یکی از آن چالش ها عامل تحصیلی‌وفردی است، این حوزه شامل روش های صحیح و علمی مطالعه‌ویادگیری، کنترل‌ونظارت بر خود، تمرکزوتوجه، انگیزش،معنا و هدف ،برنامه ریزی‌ومروروشرایط روحی‌وروانی فرد می باشد.» 

ابتکار نسب چالش دوم را عامل خانواده دانست و گفت: «عامل خانواده شامل روابط سالم، محترمانه، مسئولانه‌وحمایتی اعضای خانواده و همراهی و تعامل خانواده با مدرسه می باشد.» 

مشاور تحصیلی آموزشگاه شیخ فضل لله نوری شهر سفید‌دشت تصریح کرد: «عامل مدرسه که این حوزه به تعامل معلمین‌وکادر مدرسه با مشاور در جهت ارتقای تحصیلی‌وتربیتی دانش آموزان بر می گردد.» 

ابتکار نسب گفت: « لذا برای کسب موفقیت لازم است همه عوامل بالا در کنار هم و تعامل با هم قرار بگیرند تا دانش آموزان ما در مسیر موفقیت تحصیلی قرار بگیرد.» 

وی در پایان خاطر نشان کرد: «برای ایجاد شناخت در دانش آموزان جهت کسب هدف‌وهویت تحصیلی مشخص، ما نیازمند ایجاد آگاهی در دانش آموزان در جهت آگاه شدن آنها از استعداد ها و توانایی خود، شناخت تیپ شخصیتی‌وخصوصیات شخصی خود، شناخت جامعه، شرایط شغلی‌، آینده کاری‌ودر نهایت علایق شغلی آن‌ها هستیم.»

خبرنگار : مهدی عابدی , امیرصالح‌ نادری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار