تعطیلی ادارات چهارمحال‌وبختیاری در اول شهریورماه

شهرکرد (پانا) - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال‌وبختیاری از تعطیلی ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان در روز شنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۴ با هدف کاهش مصرف برق در ساعات اوج بار خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۹۸۹۳۸
لینک کوتاه کپی شد
تعطیلی ادارات چهارمحال‌وبختیاری در اول شهریورماه

اردشیر آذر، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، اعلام کرد:بر اساس مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی استان، کلیه ادارات دولتی، نهادهای عمومی، مراکز آموزشی، شرکت‌های بیمه دولتی و دستگاه‌های اجرایی چهارمحال‌وبختیاری در روز شنبه اول شهریورماه تعطیل خواهند بود.

وی هدف از این تصمیم را مدیریت ناترازی مصرف برق و کاهش فشار بر شبکه در ساعات اوج بار عنوان کرد و افزود:این تعطیلی لازم‌الاجرا بوده و تمامی دستگاه‌ها موظف به رعایت آن هستند.

آذر تصریح کرد:با توجه به سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان، مدیران کل و مسئولان روابط عمومی دستگاه‌های مرتبط موظف به حضور در محل کار و شرکت در جلسات برنامه‌ریزی شده هستند.

وی تأکید کرد: مراکز امدادی، درمانی، خدمات ضروری، بیمارستان‌ها، اورژانس، آتش‌نشانی، پاسگاه‌ها و مراکز انتظامی از این تعطیلی مستثنی بوده و فعالیت آن‌ها طبق روال ادامه خواهد داشت.

معاون عمرانی استاندار ادامه داد:شعب کشیک بانک‌ها در روز تعطیلی فعال خواهند بود و خدمات ضروری بانکی را به شهروندان ارائه می‌کنند.

آذر در پایان خاطرنشان کرد:مدیران دستگاه‌ها موظفند پیش از تعطیلی، نسبت به خاموش‌سازی سیستم‌های سرمایشی، روشنایی و تجهیزات برقی اقدام کرده و نظارت کامل بر مصرف بهینه انرژی داشته باشند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار