رئیس سابق آموزش و پرورش شهرستان کیار:

ریاست، فرصت خدمت به‌نظام تعلیم و تربیت است

کیار (پانا) - رئیس سابق مدیریت آموزش و پرورش کیار گفت: ریاست، فرصت خدمت به‌نظام تعلیم و تربیت است که این افتخار و امانت بزرگ چند صباحی به‌ بنده سپرده شد.

کد مطلب: ۱۵۸۰۲۸۴
لینک کوتاه کپی شد
 ریاست، فرصت خدمت به‌نظام تعلیم و تربیت است

رضا ملک پور، مدیر سابق آموزش و پرورش شهرستان کیار در مصاحبه‌ای با دانش‌آموز خبرنگار پانا بام ایران گفت: «ستایش می‌کنم پروردگار را به‌شکرانه‌ی نعمتش و از او یارى مى‌خواهم بر اداى حقوقش، خداوندی که لشکرش عزیز و شکوهش باعظمت است، فرصت خدمت به‌نظام تعلیم و تربیت افتخار و امانت بزرگی بود که چند صباحی به‌ اینجانب سپرده شد.»

وی گفت: «از همان روز اول فعالیت خود را در کنار تمامی همکاران و فرهنگیان شهرستان، باتمام توان و تلاش آغاز نمودم؛ در دوران ریاست جمهوری شهید رئیسی و دولت مردمی ایشان، باعنایت پروردگار و تلاش‌های بی‌وقفه‌ی همکاران، شاهد پیشرفت‌هایی در عرصه‌های آموزشی و تربیتی در سطح شهرستان بودیم که مجال ذکر آن‌ها در این مقوله نیست.»

ملک‌پور ادامه داد: «زحمات معاونین و کارشناسان اداره، مدیران مدارس، دبیران، آموزگاران، مربیان پرورشی، مشاوران، مراقبین سلامت و نیروهای خدماتی و تلاش‌های بی‌وقفه‌ی این عزیزان باعث شد که به‌حول و قوه الهی این مسئولیت و امانتی را که به‌بنده سپرده شده بود، به‌سرانجام برسانم و از تک تک این عزیزان، نهایت تشکر و قدردانی را دارم.»

ملک‌پور در ادامه بیان کرد: «اینک که زمان واگذاری این امانت فرارسیده، به‌لطف پروردگار این مسئولیت را به‌دستور مدیرکل آموزش و پرورش استان دکتر خدادادی، به‌‌ مسعود مقصودی تحویل می‌دهم و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون دارم.»

ماک‌پور در پایان بیان داشت: «طلب حلالیت از همه‌ی همکاران دارم، صمیمانه درخواست دارم که قصور و کاستی‌هایم را با دیده‌ی لطف بر من ببخشایند.»

خبرنگار : بهاره بخشی نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار