کارگری مطرح کرد!؛
روحالله رستم پرچمدار کاروان جان فدای ایران قوی در بازیهای پاراسیایی ناگویا/مونا جهانگرد دانش آموز مدرسه شجره طیبه مینا سرپرست فرهنگی کاروان ایران+فیلم
راه اندازی فدراسیون پاراشنا بر روی ریل بررسی
تهران (پانا) - رئیس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه روحالله رستم پرچمدار کاروان جان فدای ایران قوی در بازیهای پاراسیایی ناگویاست، گفت مونا جهانگرد دانش آموز مدرسه شجره طیبه مینا سرپرست فرهنگی کاروان ایران است.
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی المپیک، در جریان مجمع سالانه این کمیته گفت: «مجمع پرباری بود و گزارشهای مختلف ارائه شد.»
وی افزود: «تیمهای اعزامی ما از نظر فنی، فرهنگی و روحی و روانی در شرایط خوبی برای حضور در این رقابتها قرار دارند.»
کارگری تأکید کرد: «با توجه به حذف تعدادی از رشتهها و ادغام چندین کلاس در رشتههایی مانند دوومیدانی، شرایط ما برای کسب مدالهای طلا نسبت به بازیهای آسیایی ناگو سختتر است.»
رئیس کمیته ملی المپیک بیان کرد: «دوره بعدی مسئولیت اعضای هیئترئیسه کمیته ملی پارالمپیک دو ساله خواهد بود.»
وی ادامه داد: «راهاندازی فدراسیون پاراشنا نیز مورد بررسی قرار گرفت و فدراسیون جانبازان و معلولین این موضوع را بیشتر بررسی خواهد کرد.»
کارگری با اشاره به پاداش مدالآوران در بازیهای پاراآسیایی تصریح کرد: «دولت، سازمان برنامه و بودجه و مجلس نیز بودجه خوبی را برای ما در نظر گرفتهاند.»
وی بیان کرد: «علاوه بر پاداشهای در نظر گرفتهشده، پاداش خوبی نیز برای قهرمانان در نظر داریم و امیدوارم شاهد اتفاقات خوبی در این رقابتها باشیم.»
رئیس کمیته ملی المپیک اضافه کرد: «ژاپن بهعنوان میزبان، مانند بازیهای آسیایی که برگزار شد، در بازیهای پاراآسیایی نیز شانس زیادی برای کسب مدال دارد.»
کارگری ادامه داد: «پرچمدار کاروان، روحالله رستمی، دارای مدالهای ارزشمند المپیک و جهان است.»
وی تأکید کرد: «مونا جهانگرد نیز یکی از دانشآموزان مدرسه شجره طیبه میناب و سرپرست معنوی کاروان است.»
صحبتهای کامل کارگری؛
ارسال دیدگاه