بازی‌های آسیایی ناگویا؛

رئیس فدراسیون تکواندو: در کیوروگی قهرمان شدیم/ نسبت به دوره قبل پیشرفت خوبی داشتیم

تهران (پانا) - رئیس فدراسیون تکواندو ایران گفت: در بخش کیوروگی قهرمان شدیم و ایران تنها کشوری بود که توانست ۲ مدال طلا به دست بیاورد.

کد مطلب: ۱۷۴۵۸۲۸
لینک کوتاه کپی شد
رئیس فدراسیون تکواندو: در کیوروگی قهرمان شدیم/ نسبت به دوره قبل پیشرفت خوبی داشتیم

هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو، با ابراز خرسندی از نتایج تیم ملی تکواندو ایران در بازی‌های آسیایی آیچی–ناگویا گفت: خداراشکر مسابقات به پایان رسید و نتایج بسیار خوبی کسب کردیم. در بخش کیوروگی قهرمان شدیم و ایران تنها کشوری بود که توانست ۲ مدال طلا به دست بیاورد.

او با اشاره به نخستین طلای بانوان تکواندو در بازی‌های آسیایی افزود: بسیار خوشحالم که توانستیم نخستین مدال طلای تکواندوی بانوان ایران در بازی‌های آسیایی را کسب کنیم. این مدال ارزش زیادی داشت و دختران ما با آن صفحه تازه‌ای در تاریخ تکواندوی ایران نوشتند. امیدوارم تکواندو همچنان برای ورزش کشور و کاروان ورزشی پرافتخار باشد.

ساعی درباره سطح رقابت‌ها گفت: بازی‌های آسیایی در تکواندو بسیار دشوار است و سطح آن را می‌توان با رقابت‌های قهرمانی جهان مقایسه کرد. در این دوره ۸ کشور قهرمان المپیک داشتند و ورزشکاران برای کسب ۴ مدال رقابت می‌کردند.

رئیس فدراسیون تکواندو با مقایسه عملکرد ایران با دوره گذشته ادامه داد: در دوره قبل ۵ نماینده داشتیم که سه نفر به فینال رسیدند، اما نتوانستیم مدال طلا بگیریم. این دوره با یک سهمیه کمتر، ۴ نماینده داشتیم و باز هم ۳ فینالیست؛ با این تفاوت که توانستیم ۲ مدال طلا به دست بیاوریم. این پیشرفت خوبی بود و در مجموع نیز در بخش کیوروگی قهرمان شدیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار