ابراهیمی در گفت و گو با پانا:
همه ما باید از تارتار حمایت کنیم/ماجرای میزبانی خارج از خانه پرسپولیس تکرار نشود
پیشکسوتان معماران قدیمی بنای ورزش کشور هستند
تهران (پانا) - پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه همه ما باید از تارتار حمایت کنیم، گفت ماجرای میزبانی خارج از خانه پرسپولیس تکرار نشود.
ناصر ابراهیمی پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در گفتوگو با پانا، گفت: « احترام به پیشکسوت در گود ورزش یک اصل است، زیرا پیشکسوتان معماران قدیمی بنای ورزش کشور هستند.»

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس افزود: « حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نشان داد که احترام به پیشکسوت یک اصل در باشگاه است، مدیریت باشگاه پرسپولیس از نقدهای سازنده استفاده کند.»

ابراهیمی بیان کرد: «مهدی تارتار، به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شده است و همه ما باید از تارتار حمایت کنیم. زیرا کار سختی در پرسپولیس دارد.»
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس تأکید کرد: « آمادگی یک بازیکن به سن و سال نیست بلکه به قابلیت فنی و توان دوندگیاش بستگی دارد، به طور مثال رامین رضاییان تیم ملی نمایش بسیار خوبی داشت.»

ابراهیمی در واکنش به انتخاب محسن خلیلی به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس، با اشاره به اینکه محسن خلیلی در دوران بازی هم یک بازیکن با اخلاق بود، تصریح کرد: «محسن خلیلی بداند در بحث سرپرستی باشگاه پرسپولیس جا پای چه بزرگانی مانند محمود خوردبین میگذارد.»

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه امیدوارم ماجرای میزبانی پرسپولیس در خارج از خانه در لیگ بیست و ششم تکرار نشود، اضافه کرد: «امیدوارم در لیگ بیست و ششم شاهد میزبانی پرسپولیس در ورزشگاه آزادی باشیم.»
ارسال دیدگاه