روز سیزدهم جام بیست و سوم؛

نبرد پرتغالی‌ها با گرگ‌های سپید قاره کهن/ صعود مردان سرزمین خورشید با غول نروژی/ ستارگان سیاه در قلمرو سه شیرها

تهران (پانا) - سیزدهمین روز جام جهانی با صعود نروژی‌ها به مرحله حذفی جام بیست و سوم آغاز شد.

کد مطلب: ۱۷۱۳۲۶۷
لینک کوتاه کپی شد
نبرد پرتغالی‌ها با گرگ‌های سپید قاره کهن/ صعود مردان سرزمین خورشید با غول نروژی/  ستارگان سیاه در قلمرو سه شیرها

سیزدهمین روز جام بیست و سوم به میزبانی آمریکا و کانادا و مکزیک آغاز شد. ۵ دیدار در چهار گروه آغاز شد که تیم ملی فرانسه در ورزشگاه لینکلن فایننشال فیلادلفیا به مصاف تیم فوتبال عراق رفت و خروس‌ها در این دیدار به پیروزی رسیدند. رعد و برق این بازی را چند ساعت به تعویق انداخت. 

6073003

نروژی‌ها با تکیه بر هانلند در برابر تیم فوتبال سنگال جشنواره گل به راه انداختند و وایکینگ‌ها به صعود امیدوار شدند. 

6073063

تیم‌های اردن- الجزایر هم برگزار شد که تیم فوتبال الجزایر توانست از سطح اردن عبور کند. 

vyidgcwj5

تیم فوتبال پرتغال در ورزشگاه ان آر جی شهر هیوستون باید به مصاف گرگ‌های سپید قاره کهن برود. هم قطاران رونالدو به دنبال تثبیت جایگاه خود در جدول گروهK هستند این بازی به وقت ایران در ساعت ۲٠:۳٠ برگزار می‌شود. 

172713662

سه شیرها در گروه -L در ورزشگاه ژیلت با تیم فوتبال غنا دیدار خواهند کرد و تکلیف صدر نشین این گروه مشخص خواهد شد این بازی از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت ایران آ۵از می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار