شهردار نیویورک: روادید یک روزه با روح جام جهانی در تضاد است

تهران (پانا) - مشکلات صدور روادید دولت آمریکا، در آستانه آغاز جام جهانی به یکی از مهم‌ترین چالش‌های این رقابت‌ها تبدیل شده است.

کد مطلب: ۱۷۰۸۱۹۵
لینک کوتاه کپی شد
شهردار نیویورک: روادید یک روزه با روح جام جهانی در تضاد است

در فاصله ۲ روز تا آغاز جام جهانی ۲۰۲۶، وزارت خارجه آمریکا به یکی از بازیگران اصلی این رقابت‌ها تبدیل شده است. بسیاری از افراد مرتبط با جام جهانی در مسیر ورود به آمریکا با مشکلات مختلفی روبه‌رو شده‌اند؛ از رد شدن درخواست روادید گرفته تا تأخیر‌های طولانی و محدودیت‌های ویژه برای ورود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که دست‌کم یک بازیکن و یک داور با مشکلات جدی برای ورود به آمریکا رو‌به‌رو شده‌اند. همچنین شمار زیادی از اعضای کادر تیم‌ها و مدیران فدراسیون‌ها موفق به دریافت روادید نشده‌اند. خبرنگاران نیز با رد شدن درخواست‌ها یا محدودیت ورود یک‌باره رو‌به‌رو شده‌اند و فدراسیون فوتبال ایران نیز اعلام کرده که تیم ملی تنها یک روز پیش از هر مسابقه اجازه ورود به آمریکا را خواهد داشت.

دولت دونالد ترامپ در ماه‌های اخیر محدودیت‌های مسافرتی متعددی را علیه برخی کشور‌ها اعمال کرده است. دولت آمریکا این اقدامات را در راستای امنیت ملی و جلوگیری از شیوع بیماری‌ها توجیه می‌کند. هرچند برای بازیکنان و اعضای تیم‌ها استثنا‌هایی در نظر گرفته شده، اما این استثنا‌ها شامل هواداران نمی‌شود و حتی در اقدامی عجیب، با رد روادید اعضای تیم ملی ایران از جمله رئیس فدراسیون، نایب رئیس، دبیرکل و حتی آنالیزور‌های تیم ملی همراه شده است.

در این خصوص، اما یکی از خبرسازترین اظهارنظر‌ها مربوط به شهردار نیویورک است. زهران ممدانی که یکی از مهمترین منتقدان ترامپ در آمریکا است و نظراتش به عنوان یکی از جدی‌ترین مخالفان او مورد توجه قرار می‌گیرد، در مصاحبه اخیر خود به نوعی از تیم ملی ایران هم حمایت کرده است.

ممدانی شهردار نیویورک ساعاتی پیش از این سیاست‌ها انتقاد کرد و گفت: «رد شدن ویزای خبرنگاران برخی کشورها، صادرنشدن روادید برای مربیان بعضی تیم‌ها و همچنین صدور روادید یک‌روزه برای برخی تیم‌های ملی، کاملاً در تضاد با روح جام جهانی است.»

روادید یک روزه که ممدانی به آن اشاره کرده، موردی است که به ایران تعلق دارد و او با انتقاد از سیاست رسمی ترامپ، حمایت خود از تیم ملی ایران را نشان داده است.

جام جهانی ۲۰۲۶ با ۱۰۴ مسابقه از روز پنج‌شنبه در مکزیک آغاز می‌شود و تا پایان تیر ماه ادامه خواهد داشت. آمریکا میزبان ۷۸ مسابقه این رقابت‌ها خواهد بود و تمام دیدار‌های پس از مرحله یک‌هشتم نهایی نیز در این کشور برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار