سرمربی مصر: گروه ما قدرتمند و رقابتی است/ صلاح آماده است

تهران (پانا) - سرمربی تیم ملی فوتبال مصر، دیدار افتتاحیه تیمش در جام جهانی مقابل بلژیک را دشوارترین مسابقه گروه G توصیف کرد و تأکید داشت که این گروه از سطح بسیار بالایی برخوردار است.

کد مطلب: ۱۷۰۷۴۷۵
لینک کوتاه کپی شد
سرمربی مصر: گروه ما قدرتمند و رقابتی است/ صلاح آماده است

تیم ملی فوتبال مصر در آخرین دیدار تدارکاتی خود پیش از حضور در جام جهانی، روز یکشنبه در شهر کلیولند آمریکا با نتیجه ۲ بر یک برابر برزیل، پرافتخارترین تیم جهان، شکست خورد.  

در این مسابقه، برونو گیمارش، هافبک نیوکاسل، در همان دقایق ابتدایی از داخل محوطه جریمه دروازه مصر را باز کرد و اندریک، مهاجم جوان لیون، در نیمه دوم روی پاس رافینیا گل دوم برزیل را به ثمر رساند. تک‌گل مصر را زیکو وارد دروازه حریف کرد. محمد صلاح، کاپیتان تیم ملی مصر، نیمه دوم وارد میدان شد و نمایش قابل قبولی ارائه داد.

حسام حسن، سرمربی تیم ملی مصر پس از این دیدار درباره شکست برابر برزیل اظهار داشت: من از شکست خوشم نمی‌آید و از باخت مقابل برزیل ناراحتم، حتی اگر آنها یکی از بزرگ‌ترین تیم‌های جهان باشند. ما در آخرین بازی قبل از جام جهانی با یک تیم قدرتمند و برجسته روبه‌رو شدیم.

وی در خصوص وضعیت محمد صلاح، سوپراستار تیمش گفت: صلاح تحت یک برنامه توان‌بخشی با لیورپول و سپس با تیم ملی قرار داشت و اکنون برای مسابقات آماده است.

سرمربی حریف ایران در ادامه به دشواری‌های گروه G مسابقات اشاره کرد و گفت: بازی افتتاحیه مقابل بلژیک در جام جهانی بسیار سخت خواهد بود و گروه ما قدرتمند و بسیار رقابتی است.

مصر در گروه G رقابت‌ها با تیم‌های بلژیک، نیوزیلند و ایران هم‌گروه است و نخستین دیدار خود را ۲۵ خرداد مقابل بلژیک برگزار خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار