عزیزی: تنیس و پدل در بازی‌های آسیایی حضور خواهند داشت

هدف ما درخشش در ناگویا و دیویس کاپ است

تهران (پانا) - رییس فدراسیون تنیس بیان کرد: هدف ما درخشش در مسابقات ناگویا و دیویس کاپ است و انشاالله با برنامه ریزی‌های صورت گرفته شاهد رشد خوبی در خانواده تنیس و پدل کشورمان باشیم.

کد مطلب: ۱۷۰۰۹۷۱
لینک کوتاه کپی شد
عزیزی: تنیس و پدل در بازی‌های آسیایی حضور خواهند داشت

 

داوود عزیزی با اشاره به دیدار با دنیا‌مالی اظهار داشت: روند آماده سازی تیم ملی پدل و تنیس برای بازی‌های آسیایی، زمین تنیس استقلال و ۶ زمین VIP از جمله مواردی بود که در این دیدار مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

وی افزود: همچنین در این دیدار در خصوص مسابقات تنیس و حضور تیم ملی تنیس و پدل در مسابقات ناگویا که به صورت سینگل دبل و میکس شرکت دارند، نیز صحبت شد.

رییس فدراسیون تنیس در ادامه با اشاره به حضور تیم ملی پدل در مسابقات مختلف در بخش دختران و پسران گفت: همچنین برای تیم ملی تنیس جهت حضور در بازی‌های دیویس کاپ نیز برنامه‌های خوبی در نظر گرفته‌ایم که در این دیدار خدمت وزیر ورزش ارائه شد.

عزیزی در ادامه تاکید کرد: دیدار با وزیر ورزش و جوانان در روند رشد و موفقیت‌های ورزش کشور بسیار موثر خواهد بود همانطور که در این مدت دکتر دنیا‌مالی همیشه با نگاه وسیعشان پشتیبان ورزش و فدراسیون‌های ورزشی بوده‌اند.

وی افزود: هدف ما درخشش در مسابقات ناگویا و دیویس کاپ است و ان‌شاالله با برنامه ریزی‌های صورت گرفته شاهد رشد خوبی در خانواده تنیس و پدل کشورمان باشیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار