رئیس فدراسیون و یکی از کاندیداهای انتخابات فدراسیون کبدی:

ایجاد آکادمی ملی ورزش کبدی در مجموعه ورزشی آزادی/ تدریس کتاب کبدی درمقطع تحصیلی یازدهم در مهر سال جدید

افتتاح مقر کنفدراسیون کبد آسیا در ایران

تهران (پانا) - رئیس فدراسیون کبدی با بیان اینکه آکادمی ملی ورزش کبدی در مجموعه ورزشی آزادی ایجاد می‌شود، گفت تدریس کتاب کبدی درمقطع تحصیلی یازدهم در مهر سال جدید را در برنامه داریم. از افتتاح مقر کنفدراسیون کبد آسیا در ایران خبرداد.

کد مطلب: ۱۶۹۸۳۸۳
لینک کوتاه کپی شد
ایجاد آکادمی ملی ورزش کبدی در مجموعه ورزشی آزادی/ تدریس کتاب کبدی درمقطع تحصیلی یازدهم در مهر سال جدید

عباس خواجه اورسجی رئیس فدراسیون کبدی در جریان مجمع این فدراسیون، گفت: هیچ سازمان و کشور توسعه یافته بدون داشتن برنامه راهبردی قادر به ادامه حیات نیست. با وجو فرصت‌ها و تهدیدها، یکی از بهترین برنامه‌های راهبردی فدراسیون را طراحی کردم که مورد توجه متولیان وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است. 

خواجه اورسجی افزود: تثبیت عناوین ورزشی و میزبانی در بخش‌های آقایان و بانوان و برنامه‌ریزی برای برگزاری منظم اردوهای برون مرزی و مسابقات لیگ داخلی را در برنامه دارم. 

 رئیس فدراسیون کبدی بیان کرد: هدف ما همگانی کردن ورزش کبدی در سراسر کشور و ارگان‌های مختلف است، هدف تشکیل هزار تیم روستایی و برگزاری این رقابت‌ها با فدراسیون ورزش‌های روستایی و عشایری در سال جدید است. 

خواجه اورسجی تأکید کرد: تدریس کتاب ورزش کبدی در رده تحصیلی پایه یازدهم از مهر سال جاری را در دستور کار داریم. 

رئیس فدراسیون کبدی با اشاره به اینکه نیاز به آکادمی ملی ورزش کبدی داریم ، تصریح کرد: حتماً این آکادمی در مجموعه ورزشی آزادی تهران ایجاد خواهد شد. 

خواجه اورسجی افزود: یکی دیگر از برنامه‌های استراتژیک ما تقویت روابط و برنامه‌های بین‌المللی و برون مرزی است تا بتوانیم در این راستا مربیانی در این سطح داشته باشیم که در بسترهای برون مرزی فعالیت داشته باشند. 

 رئیس فدراسیون کبدی بیان کرد: حفظ کرسی‌های بین‌المللی و استقرار کمیته آسیایی کبدی در ایران را نیز به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های استراتژیک در دستور کار دارم. 

خواجه اورسجی تأکید کرد: افتتاح مقر کنفدراسیون کبد آسیا در ایران یکی از افتخارات ما خواهد بود که در روزهای آینده اتفاق می‌افتد و یکی دیگر از افتخارات بزرگ برای ورزش ایران به شمار می‌رود. 

رئیس فدراسیون کبدی با اشاره به اینکه ۲۰ لژیونر در سطح ستارگان جهان داریم تصریح کرد: تعدادی از اونا مربیان ما هم در سطح بین الملل در حال فعالیت هستند.

1000033390

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار