زنجان میزبان اردوی تیم ملی بوچیا
تهران (پانا) - رییس هیات جانبازان و توانیابان زنجان از آغاز اردوی تیم ملی بوچیا به میزبانی استان از امروز/دوشنبه/ با حضور بازیکنان زنجانی خبر داد.
طیب یوسفی امیری در گفت و گویی اعلام کرد: هشتمین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی بوچیا با هدف حضور در مسابقات پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ در این استان آغاز شد.
وی اضافه کرد: در اردوی تیم ملی بوچیا ۹ ورزشکار حضور دارند که حسین اسماعیلی و شهروز حیدری دو بازیکن زنجانی نیز در این اردو زیر نظر کادر فنی به تمرین خواهند پرداخت.
رییس هیات جانبازان و توانیابان زنجان ادامه داد: همچنین در این اردو کادر فنی از زنجان شامل سعید یارمحمدی به عنوان سرمربی، پریسا خوئینی تحلیلگر و مشاور فنی و بهزاد غایبلو به عنوان سرپرست حضور دارند.
وی با بیان اینکه در سال های گذشته ورزشکاران بوچیای این استان در اردوهای تیم ملی نقش پررنگتری داشته اند، اظهار داشت: این موضوع بیانگر ظرفیت و استعدادهای رو به رشد این رشته ورزشی در استان است.
یوسفی امیری افزود: این اردو تا سی و یکم فروردین ماه به میزبانی استان زنجان در سالن ولی عصر(عج) برگزار می شود. ️
رییس هیات جانبازان و توانیابان زنجان خاطر نشان کرد: سیاستهای این فدراسیون ارتقای جایگاه اجتماعی مربیان، داوران، پیشکسوتان و قهرمانان است که در این راستا برنامههای ورزشی متنوعی برای خانواده ورزشکاران برگزار خواهد شد.
بوچیا یک رشته ورزشی تفریحی و توپی و زیرمجموعه ورزش های توان یابان و جانبازان است و ورزشکاران فعال در این رشته معلولان فلج مغزی همچنین افراد با معلولیتهای شدیدی هستند که قادر به انجام فعالیت های ورزشی نیستند.
مسابقات این رشته ورزشی در زمینی به ابعاد ۶×۱۲/۵ متر مربع و به صورت انفرادی، ۲ نفره و تیمی برگزار می شود و بازیکنان برای موفقیت هر چه بیشتر در آن باید از هوش تحلیلی بالایی بهره مند باشند و تمرکز و تسلط ذهنی خود را تقویت کنند.
۳۵ ورزشکار شامل ۱۵ زن و ۲۰ مرد در رشته بوچیا در زنجان فعال هستند.
ورزشکاران بوچیاکار می توانند این رشته را تا سطح قهرمانی کشوری و مسابقات برون مرزی ادامه دهند.
ارسال دیدگاه