مونیر و آدان به اردوی استقلال اضافه شدند؛ آسانی در راه تهران

تهران (پانا) - بازیکنان خارجی استقلال در حال بازگشت به ایران و اردوی آبی‌پوشان هستند.

کد مطلب: ۱۶۵۷۸۳۸
لینک کوتاه کپی شد
مونیر و آدان به اردوی استقلال اضافه شدند؛ آسانی در راه تهران

 

پس از ترک ایران توسط بازیکنان خارجی استقلال به منظور ارتباط با خانواده‌هایشان، حالا ۲ تن از آنها به اردوی آبی‌ها بازگشته و یکی دیگر از آنها نیز به زودی به تهران خواهد رسید.

طبق شنیده‌ها، مونیر الحدادی و آنتونیو آدان، به اردوی استقلال در اصفهان برای هفته هفدهم مقابل ذوب‌آهن اضافه شدند و حتی می‌توانند برای حضور در این مسابقه در دسترس باشند. البته به احتمال فراوان این ۲ بازیکن به میدان نخواهند رفت و ساپینتو همان ترکیب هفته گذشته خود را به میدان خواهد فرستاد و این ۲ صرفا قرار است برای این بازی در کنار تیم باشند.

همچنین یاسر آسانی، ستاره آلبانیایی استقلال هنوز وارد ایران نشده و قرار است تا فردا به تهران برسد تا برای بازی هفته آینده مقابل استقلال خوزستان آماده شود.

با این حال، هنوز خبری از موسی جنپو و دیدیه اندونگ نیست و این ۲ بازیکن هنوز وارد ایران نشدند. احتمال جدایی این ۲ از استقلال وجود دارد. داکنس نازون نیز همچنان در ایران حضور پیدا نکرده.

تیم فوتبال استقلال امروز (جمعه) از ساعت ۱۶:۱۵ در اصفهان به مصاف ذوب‌آهن خواهد رفت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار