ایران در آستانه قهرمانی مرحله اول لیگ جهانی کاراته

تهران (پانا) - کاروان کاراته ایران با کسب چهار نشان طلا و یک برنز صدرنشین مرحله نخست لیگ جهانی سری آ گرجستان شد.

کد مطلب: ۱۶۵۶۴۱۷
لینک کوتاه کپی شد
ایران در آستانه قهرمانی مرحله اول لیگ جهانی کاراته

‌نخستین مرحله رقابت‌های لیگ جهانی کاراته وان سری آ در سال ۲۰۲۶ از ۱۹ دی به میزبانی شهر تفلیس کشور گرجستان آغاز شده است. در روز نخست رقابت‌ها مهدی عاشوری در وزن به اضافه ۸۴ کیلوگرم و حنانه صالحی در وزن به اضافه ۶۸ کیلوگرم زنان صاحب نشان طلا شدند. 

همچنین محمدرضا گودرزیان در وزن منهای ۶۰ کیلوگرم و زهرا سعید آبادی در منهای ۵۵ کیلوگرم در روزم دوم مسابقات دو نشان طلای دیگر به نام ایران ثبت کردند و تیم منتخب کرمان در بخش کاتا به نشان برنز رسید.

در روز پایانی رقابت‌ها امروز (یکشنبه ۲۱ دی) ورزشکاران چهار وزن دیگر بخش کومیته به روی تاتامی می‌روند. هم‌اکنون تیم ایران با کسب چهار نشان طلا و یک برنز صدرنشین مسابقات است و در آستانه کسب عنوان قهرمانی قرار دارد؛ ژاپن هم با دو نشان طلا در جایگاه دوم ایستاده است. 

در این مرحله از رقابت‌ها که با حضور هزار و ۲۵۷ ورزشکار از ۷۷ کشور برگزار می‌شود، ایران با ۱۶۰، ایتالیا با ۸۱ و ترکیه با ۷۹ ورزشکار بیشترین آمار ورزشکاران را در اختیار دارند. برخی ورزشکاران ایران به صورت آزاد در این پیکار‌ها شرکت کرده‌اند. همه اوزان کومیته با ۹۶ شرکت کننده و کاتا با ۱۲۸ ورزشکار برگزار می‌شود و ۲۴ داور از ایران در این مسابقات حضور دارند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار