داداشزاده در گفتوگو با پانا:
رفتار باشگاه پرسپولیس با هاشمیان حرفهای نبود/ بازیکنان برای هاشمیان تعیین تکلیف میکردند
مدیریت باشگاه نباید بازیکن به اوسمار تحمیل کند
تهران (پانا) - پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه رفتار باشگاه پرسپولیس با هاشمیان حرفهای نبود، گفت بازیکنان برای هاشمیان تکلیف تعیین میکردند.
بهزاد داداشزاده، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس، در گفتوگو با پانا درباره انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس گفت: «متأسفانه رفتار مدیریت باشگاه پرسپولیس با وحید هاشمیان حرفهای نبود. مدیریت باشگاه قول داده بود دو هفته به او فرصت دهد.»
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: «یکی از این هفتهها با پیروزی پرسپولیس مقابل تیم فوتبال ذوبآهن همراه بود و پرسپولیسیها بازی خوبی انجام دادند.»
داداشزاده بیان کرد: «باید اجازه میدادند بازی با تیم فوتبال تراکتور هم برگزار شود و در صورت عدم نتیجهگیری، تصمیم نهایی درباره وحید هاشمیان اتخاذ شود. در مجموع، این رفتار حرفهای نبود.»
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه وحید هاشمیان انسانی باشخصیت و از مربیان مودب فوتبال ایران است، تصریح کرد: «اما نتایج ضعیفی را با پرسپولیس در هشت هفته گذشته لیگ بیستوپنجم کسب کرد.»
داداشزاده با تاکید بر اینکه «هاشمیان در پرسپولیس هیچکاره بود»، افزود: «بازیکنان برای هاشمیان تکلیف تعیین میکردند.»
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در واکنش به حضور اوسمار در این تیم، با بیان اینکه «ابتدا باید ببینیم اوسمار در تیم اختیار تام دارد یا خیر»، اضافه کرد: «مدیریت باشگاه نباید بازیکن به اوسمار تحمیل کند. باید منتظر بمانیم و ببینیم مدیریت باشگاه میخواهد همان کاری را که با وحید هاشمیان کرد، با اوسمار هم تکرار کند یا خیر.»
ارسال دیدگاه